37

09 she bade 05

преди 7 години

Chestit praznik i chestito gazovo parno otoplenie i topla voda v domovete na celia bg narod! Nazdorove!:-)

36

Българин

преди 7 години

До Смешни сте"Истинският празник за българския народ е 3 март 1977."А аз си мислех, че всеки 3-ти март е празник на България по повод обявяването ПРЕЗ 1878 г. (не 1877) на Освобождението ни. Дори и първолак трябва да знае, че годината на Освобождението ни е през 1878.

35

Честит празник!!!!!

преди 7 години

Честит празник на истинските родолюбци!Честит да е на всички,които милеят за Родината ни,а не бягат от нея и не се отричат!!! Само че, Родината ни вече не е независима.Потъпкаха кръвта на ония,които дадоха живота си за да опазят християнска вяра и родна земя.Продадоха земята ни и имотите ни на чужденци,потъпкаха суверенитета ни,смазаха личното ни и национално самочувствие и не ни оставиха нищо наше,родно и българско,при това с нашето мълчаливо съгласие.Кое ни е честитото бе хора?????

34

Анонимен

преди 7 години

Честито на всички българи, особенно на тези, които истински се чувстват такива и обичат родината си.

33

Корекция

преди 7 години

Независимостта на Княжество България е призната април 1909 г., Русия плаща компенсация на Турция, Австро-Унгария анексира Босна-Херцеговина. Начело на страната остава германски агент, който подготвя наивните български селяни за касапниците в Балканските и Световните войни.

32

Корекция

преди 7 години

1909 г. Русия приема да плати на Турция 850 000 000 златни франка за независимостта на България. Тогава е призната независимостта ни.

31

Смешни сте

преди 7 години

Каква независимост? Начело на държавата е Фердинанд, германски агент, активен хомосексуалист-педофил. Обявената независимост му дава възможност да сключва тайни военни договори, довели до три национални катастрофи. За него доживотна пенсия от 1 00 000 марки и дворец в Кобург. Истинският празник за българския народ е 3 март 1977.

30

123

преди 7 години

Честита есен.

29

ДК

преди 7 години

Честит празник българи, бъдете живи и здрави! Който ни мрази ДГД!

28

Анонимен

преди 7 години

Чак пък нищо . В Търновската Конституция е записано - Ако някой Роб стъпи на територията на България става Свободен - и този Закон се спазва . Ако не би било така ти , Ястребе , щеше да бъдеш Роб сега .

27

Анонимен

преди 7 години

Честит, честит, ама ето и вчера....Парламента гласува държавата да даде на НЕК парите с които НЕК да се издължи на Русия по казуса Белене, но това можело да стане само след потвърждение от Брюксел.Ами ако Брюксел не утвърди тази мярка, кой ще плаща и как.Аз разбирам да не одобри, но Брюксел да плати. След 2 месеца щяли да се произнесат.Тогава ще имаме нов презедентин.

26

Смехурко

преди 7 години

"България е най-независимата "държава" в света - от нея нищо не зависи! Поне от 1300 години е било така, така си е, и така ще бъде поне още 1300 години!"Това, че не познаваш историята - едно на ръка. Другото - мислиш си, че от България нищо не зависи, само защото твоят виси.И не си никкакъв османнлия, а още по-малко ястреб, а един поплюввко.

25

M

преди 7 години

България е всичко друго, но не и независима. И винаги е било така.

24

Смехурко

преди 7 години

До Анонимен"Честито, честит разпад на клета майка България, разпад на морала, разпад на нацията, разпад на държавата! Само разруха и нищета ни очакват!"На тебе очевидно жена ти не ти е пуснала нощес, или пък не ти става.Но за това не ти е виновна държавата.

23

Анонимен

преди 7 години

Честит празник и олово за ГЕРБ!

22

Лъвско Сърце__

преди 7 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

21

Честит празник

преди 7 години

Честит празник !За съжаление повечето писания във форума предизвикват само погнуса във всеки нормален българин.Какво да се прави? Продажници и черни души е имало и имам във всяка държава. Надявам се у нас броят им да не достигне критична маса.

20

маде ин Булгари

преди 7 години

Най-великия български празник е нощта на 9-ти Септември срещу 10-ти Ноември.

19

патриот

преди 7 години

Честит празник ,българи!!!Това голям ден ,по- велик от много други ,на които с десетилетия марширувахме! Но и това си имаше своята тържественост и вълнения! Празниците са за това- да радват ,да обединяват и да са признание към хората лкоито са го постигнали!!!!

18

нищо не зависи

преди 7 години

Независима България означава, че от България нищо не зависи!