57

Анонимен

преди 7 години

А някой от всички вас *** дали се сети, че днес е и годишнина от смъртта на Иван Вазов?

56

критик

преди 7 години

Каква ирония че днес празнуваме 108 години независима България като сме част от европейският саюз и вече не сме независима държава.

55

Анонимен

преди 7 години

А Тиквата и Магарето (назначено от Тиквата) къде са?

54

Анонимен

преди 7 години

"... с участието на квартет "Ангелски гласове", на която ще присъства министърът на туризма Николина Ангелкова."---Ангелски гласове ... Николинчето Ангелкова, с АНГЕЛСКОТО личице ... Изобщо, наистина голям "Аудио-визуален спектакъл "Царевград Търнов - звук и светлина".

53

Ераст Петрович

преди 7 години

Врабче"Днес за жалост сме зависими повече от всякога.Зависими се от проклетите и *** американци и европе.али."За съжаление, Врабчо, ти си зависим само от собствената ти простотия. Но какво да се прави? Към някои човешки същества майката Природа се е отнесла като същинска мащеха. А що се отнася до Русия, тя сега зависи от волята на един дребен диктатор с неговото обкръжение от олигарси и за съжаление я чакат доста мрачни бъднини.

52

Анонимен

преди 7 години

ко, не.

51

Анонимен

преди 7 години

Отдавна сме зависими от новите колонизатори от тъй нареченият Европейски съюз. Затваряйте АЕЦ ,изправете краставиците, щастливи прасета и кокошки нещастни хора, наведете се напред и така нататък . Честито ви ново доброволно робство.

50

Анонимен

преди 7 години

108 години от нас нищо не зависи ;)

49

sadcunt

преди 7 години

Chestit Praznik ot UK we miss you Bulgaria

48

Усмивка

преди 7 години

Да ни е честит празника!И България да пребъде!

47

Един българин

преди 7 години

Понеже един тук ме ядоса като си позволи да ни сравнява с американската територия Пуерто Рико, смятам че е нужно да внеса пояснение.Значи първо, ние в България не можем да стъпим и на малкия пръст на Пуерто Рико - толкова много по-зле сме от тях чисто икономически.И второ, техният национален празник е приемането на Конституцията на Пуерто Рико през 1952 г. чрез референдум, на който 82% от гласувалите са искали присъединяване към САЩ! Наскоро пак имаше подобен референдум с подобен резултат!

46

Анонимен

преди 7 години

Да даде Господ по-скоро да отхвърлим и васалната си зависимост към ЕС и САЩ!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Днес България е независима точно, колкото Пуерто Рико, но е значително по-бедна /с изключение на ГЕНЕРАЛ-губернатора/.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57А според теб султана бил ли е благоприятен на България. Според мен никога не е бил. Така че не ни представяй на везната султана и еврейте и да избираме. И двете са вредни за България.

43

Българин

преди 7 години

До мелезчоСамо ти си мелезчо в сайта :)))

42

Анонимен

преди 7 години

България е слаба , немощна , зависима държава и с прогресивно намаляващо българско население. Няма повод за гордост и радост, ако питате мен.

41

мелезчо

преди 7 години

Честита не зависима България на всички:българи,турци,роми,татари,гагаузи,каракачани,власи,тракийци,византийци и др.Да живее МАЙКА БЪЛГАРИА

40

Анонимен

преди 7 години

През 1906 г. евреите поискали от султана на Османската империя да им отстъпи техните древни земи в Близкия изток, та да си направят държава.Султанът като истински патриот отказал. Тогава те му се заканили, че ще му спретнат някоя друга война. Последва италиано - турската, след това и балканската война.Турция е изгонена от Северна Африка и почти изцяло от Балканите. Извода за придобити независимости и големи героизми последвани от катастрофи всеки да си ги прави сам.Не дразни евреите!

39

до 43

преди 7 години

Еми, да не плащат тогава. Сам Валери Симеонов каза, че колкото се мотаеме, толкова повече лихви се трупат.Ако не е сбъркал - 330 000 лева на ден.

38

Анонимен

преди 7 години

Идват тука 3 сенатора, единият от които сваленият над Виетнам от руска ракета Дъртак Макейн. Забраниха България да има собствено мнение и сега плащай.Бам ти независимостта.Дори Бойко се изцепи, че поради диверсията на Фашингтон и Масква, сега той трябвало да плаща. КТБ, Белене и още куп грабеж за много милиарди. С тези пари можехме да имаме не една, а 5 ескадрили и още куп ракети. Сега се кланяме, че ни отпуснали 160 млн да посрещаме *** и фирмите да ги опухат парите.