36

Траян

преди 7 години

Книжката е прекрасна инициатива и никъде не се прави асоциация със които и да е футболен и фен клуб.

35

vlady

преди 7 години

Предлагам ръководството на Левски да организира среща на футболистите с верните левскари от ЗО Казичене, ЗО Кремиковци и ЦСЗ в партньорство с МП.

34

...

преди 7 години

Ами издайте и вие нещо. Примерно книжка за преврата на 09.09.1944г. Пак е история. Хубава, лошва товае. Ама няма да го направите никога, което е ясно най- малкото поради факта, че отборът ви вече не съществува. Има разни припознати трансформации и нови накива.

33

Анонимен

преди 7 години

Брех, сините друсалки похарчили парите на мама и тати за нещо различно от хероин, лепило или бира. Браво !

32

7едем

преди 7 години

До До КЗЛ7поко. Иде 7едмата поред. Другия ме7сец. Иде и 32-та. Поздрави от 100йчо и че7тит юбилей, 7едмачета.

31

селчо

преди 7 години

От ЦСКА съм,но поздравления на хората от Левски за това

30

До КЗЛ

преди 7 години

Хаха,ние ли сме малцинство бре ***!А на Вас каде Ви е отборчето,къде са Ви феновете!Феновете Ви не знаят вече за кой да викат и кой им е отбора!Откак сте създадени сте си такива не осъзнати,смешни сте,по-добре си мълчете

29

ПФК #КОЙ

преди 7 години

От къде на къде ПИТАМ АЗ, некякви си никаквици, собственост понастоящем на г-н #КОЙ, ще да ми се асоциират с името на най-великият българин?!!! Долу ръцете от Левски, несретници.

28

Анонимен

преди 7 години

Синът ми е първи клас и се зарадва искрено на книжката, както и аз.

27

Цветан Караилиев

преди 7 години

Как може да се смесва паметта на АПОСТОЛА с някакви футболни пристрастия?Браво на хората,издали книжката,им и хвала и чест.Ние сме миг за Историята,когато тези деца пораснат,ще знаят кой е Той.Инак всичко останало е глупав и злобен лай.

26

Анонимен

преди 7 години

Тези книжки вместо да ги дават на децата, да ги раздадат на вечно надрусените им фенове. Убеден съм, че първолаците знаят много по-добре кой е Васил Левски, отколкото друсалките от сектор "Б".

25

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ"Е хубаво де, ти като чорбар като не искаш да пишеш заедно с мен тази книжка за деца за Левски, аз ли съм виновен че си предубеден?"Ти ли си я писал?

24

АТАКИСТ

преди 7 години

до 21Е хубаво де, ти като чорбар като не искаш да пишеш заедно с мен тази книжка за деца за Левски, аз ли съм виновен че си предубеден? Що не напишете вие чорбарите някоя книжка за Апостола? или по-лесно е да се плюят тия сините които са тръгнали едно добро дело да правят за нашите деца?!

23

КЗЛ

преди 7 години

Откакто комплексираните милиционери от Кенефски 1914 разбраха, че са вече малцинство се чудят по къков начина да правят пропаганда на селското си оборче. *** си е ***.

22

от 21

преди 7 години

"това е книжка за деца издадена от целият бъл;гарски отбор, а не това е книжка със спонсорството на ПФК Левски."Имах в предвид:това е книжка за деца издадена от целият български народ, а не това е книжка със спонсорството на ПФК Левски.

21

Анонимен

преди 7 години

Левски е бил апостол на цяла България, ако искаха инициаторите да няма противопоставяне на тях и да не се твърдеше, че книжката е да налага футболни пристрасти към ПФК Левски да бяха поканили и други хора от други отбори и да бяха написали това е книжка за деца издадена от целият бъл;гарски отбор, а не това е книжка със спонсорството на ПФК Левски. Аз ли съм виновен, че авторите и спосорите се хвалят, че това е книжка издадена само от тях. Реклама на клуба.

20

АТАКИСТ

преди 7 години

до 15 Май не можеш да преглътнеш факта, че българи левскари образоват нашите българчета? Задфавам ти *** въпрос:Какво ви пречеше на вас другите фенове на другите отбори в България да издадете такива книжки и да образовате безплатно БГ децата у нас? Нима не сте Българи?

19

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ"Впрочем като ви е толкова яд...наистина Ивайло Кючуков и Райчин Генов трябваше да нашишат в скоби сртещу имената си, че са Левскари. Това заслужавате, ***!"Ами по-добре да го бяха написали, защото тогава поне децата щяха да знаят, че авторите са футболно пристрастени. А не да се крият авторите все едно не са пристрастни.

18

Анонимен

преди 7 години

Баш феновете на Левски няма как да са, тъй ядрото от фенове на този отбор представляват 20 и кусур годишни, без работа, без образование, които ги издържат родителите им, давайки им пари за закуски, бира, кафе...и лепило. Та тези хора рядко имат повече от пет лева в джобовете си, а когато имат - парите отиват за двулитровки, които се консумират в парковете

17

АТАКИСТ

преди 7 години

до 15 Аз съм Убеден, че не могат да напишат тия хора че са привърженици на ФК Левски. Ако са го написали- аз ти дължа цялото си извинение. Панимаеш?Вярвам в доброто и тук не става въпрос за Левски и ЦСКА, а за това какъв българин е бил Левски, а не колко е слаба СЦКА!