19

ognyanz

преди 8 години

Интересно, че за 12 часа никой не се е сетил кой е писал "Правото е издигнатата в закон воля на гостодстващата класа". Писал го е другаря Ленин. Не е ли бил прав?

18

ognyanz

преди 8 години

За нашите политици (особено управляващите) всяка далавера е законна. Кой беше писал "Правото е издигнатата в закон воля на господстващата класа".

17

Анонимен

преди 8 години

А кмета на Симитли е натиснал премиера.

16

Елементарно

преди 8 години

Кражба няма. Просто е разделил имота на три , така че цената на всеки един да не превишава 500 хиляди, макар че и тази цена е спорна. След това продал на обявените цени, а горницата - в гушката. Затова е голяма.

15

baaaa go

преди 8 години

Малееее сериозно момченце,само на сбора у село да ти не идва че ще сгъне агнето барабар с тавата!

14

Анонимен

преди 8 години

"Румяна Бъчварова излъга, че не е знаела за сделката с "Царските конюшни", заяви на свой ред Росен Малинов, бивш областен управител на София.По думите му Бъчварова не само, че е знаела за сделката, а дори се е съгласила на нея.ЕТО КАК РАБОТЯТ ОТ ГЕРБОСТАВКА МАФИЯ

13

Анонимен

преди 8 години

Тоз Ш.оп.ар (н.ер.ез)От коя угойтелна централа го изкараха

12

Анонимен

преди 8 години

еййй,как все нашите политици изглеждат така угоени бе брат??как няма един без шкембе?

11

Партиен член

преди 8 години

По точно ще е:Далаверата е законна.

10

Горан

преди 8 години

Театро а-ла "Аз ги фащам, те ги пущат..."

9

не ме интересува

преди 8 години

Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина, на петрола падна двойно! Иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Да се набие на кол пред Народното събрание за назидание на всички,ако се докаже кражбата!

7

Анонимен

преди 8 години

Не само конюшните, този може да открадне и коня пред парламента.

6

Анонимен

преди 8 години

До СЪД 2Нали ти е ясно, че тая частна фирма добре си е опекла работата. Мислиш ли, че не могат да платят на добри юристи и да се подготвят бетонно. В нашите закончета, правилничета и наредбички има такива дупки, че ще се промъкне даже слон! Та затова този угоен *** (да ме извини прасенцето) е сигурен, че "всичко е законно"! А че не е морално....а, какво му пука на него, тези хора отдавна не знаят какво е това морал!

5

ззз

преди 8 години

до СЪД:Приятелю, ти пък си намерил кой да молиш!Тиквата взема мерки само ако се засегне интереса му или ако го "Посъветват" задокеанските му "приятели"!

4

сега

преди 8 години

Разбирайте ограбването на страната е законно .......

3

ИНТЕРЕСНО

преди 8 години

Интересно е че бившия Областен Управител на София цяло Лято обикаляше около един Хотел между Равда и Несебър . Хотела беше в Строеж .

2

СЪД

преди 8 години

Преди 1 час гледах интервю с този *политик* , с Хекимян .Този е прототип на Турчев от Капитан Петко . Постоянно защитаваше интереса на Частната Фирма , една дума не каза за Интереса на Държавата . То си личеше че участва в сделката , ще открадне няколко милиона за децата си и за внуците си .В ЕС такъв Областен Управител след скандала щеше да лежи в Затвора , и Държавата щеше да му конфискува всичко .Г-н Борисов ,Моля ви в името на Децата на България ,Раздвижете ДАНС , Прокуратура , СЪД .

1

Анонимен

преди 8 години

Оставка на министрите и началника им!