51

Кратун

преди 7 години

Както каза един водещ в едно канадско шоу - Меркел няма деца. Вие мислете каква Европа ще оставите за децата си....

50

Анонимен

преди 7 години

Европа е почерняла от напъплилите я араби,афганци,пакистанци,*** и турци.60 години непрестанна имиграция и нулева интеграция-живеят си в собствени квартали,където немският е излишен,джамията е последна инстанция на истината,а мюсюлманката е последното чов.същество за което робството е действителност.Засега са няколко десетки млн. в ЕС,но скоро ще са стотици.Тогава ще тръгне друга вълна-малцинството бели от Запад ще се спасяват от "гостите" си в бяла и християнска Източна Европа.

49

Анонимен

преди 7 години

Не емоциите са надделели над разума,напротив,разумът на германците надделя над емоцията на Меркел да докара и да изхранва лешперите,челобитници от Близкия изток и Африка.Като иска да ги спасява,да ги спасява по местата им 20 пъти по-евтино.Гадно му е на германеца,като се връща скапан от работа да се бута в тълпа от миришещи на овча лой муджахидини и забулени кадъни с по 3-4 деца,издържани от неговите данъци."Ние сме гости на Меркел и няма да работим" казват гостите.Е,как Гюнтер да обича Меркел?

48

Bocko

преди 7 години

Бабе мефисто те очаква !

47

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, политиците в цял свят защитават корпоративни интереси. Едрия бизнес плаща кампаниите им, плаща за охолството им. Едрия бизнес има нужда от БЕЗПЛАТНА работна ръка - необразовани, принудени да работят хора. И бабет им ги докара. Обаче - ЦЪК ! Арабите не искат да работят ! Те и не могат, но най-вече НЕ ИСКАТ ! Те са дошли в Европа на почивка, тук-там някоя бомбичка да взривят, да ги хранят, да ги защитават от нас нашите полицаи, на които ние плащаме заплати. Представяте ли ?!?

46

М.М

преди 7 години

Който не я харесва е популист, ОК, популист да съм, по-добре отколкото да съм кукла на конци, зомби-робот, промит мозък, жертва на mind control и т.н. каквато е самата нелицеприятна особа от снимката.

45

Darma

преди 7 години

До Тая дърта бабкаМеркел много добре разбира това. Тя не е чак толкова глупава. Проблемът е, че нея изобщо не я интересува, че някой в Европа ще страда.И не, не е виновна Меркел - виновни са тия, които са я избрали, които я търпят и които пак ще я изберат.Немците пак искат да покажат на света, колко са "велики". Те си мислят, че са по-добри от всички останали народи на планетата Земя. И този път обаче животът ще им покаже, откъде духа вятърът. За трети път скрояват такъв гаден номер на Евро

44

Тая дърта бабка

преди 7 години

оплеска всичко! Как тъпата й кратуна не разбра, че всички бежанци са в разрез с нашата култура и че малцина от тях изобщо са бежанци?!!! Това си е план според мен за затриване на Европа и нашите ценности, за каква демокрация ми говори бабичката, като тя е пост-соц произведение, страдащо от комплекси и водещо ни към катастрофа. Разберете го, арабите не са никак толерантни, казва го живеещ от години сред тях. Невежи, невъзпитани и жестоки, но с грандомански претенции, всичките са такива!!!

43

Стефанов

преди 7 години

Защо ги наричате десни популисти? Когато има реални проблеми дали трябва да си заравяме главите в пясъка? Кога ще се признаят грешките и кой ще поеме отговорността?

42

Анонимен

преди 7 години

Как започна възхода на Хитлер.Основата на успеха му беше страхът.Страхът че еврите ще превземат икономически страната.Че ще настъпи апокалипсис за обикновенния бюргер.И той в началото имаше скромни едва забележими резултати.С голям труд и борба в началото излъчи първите трима депутати в райхстага.Скромно.Но в основата тогава и сега е страхът.Сега е страх от напиращата азиатска,неграмотна,фанатизирана мюсулманска напаст.Който ги пусна към Европа той отпуши бутилката и събуди дремещия фашизъм.

41

2

преди 7 години

не "популисти ", а РЕАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 7 години

"Критиците на Меркел обикновено пропускат един фундаментален факт - Европа, но в частност Германия и персонално Меркел, беше подложена на масирана путинисрко-ислямистка-левичрска атака с невиждана мощ и огромен финансов ресурс" А пък такива като теб пропускат факта, че е канцлер на победена страна на пряко подчинение на янките и е подписала канцлеракта с встъпването си в длъжност!Така се подчинява Европа чрез ЕС, икономиката и "водещата" роля на Германия в съюза!

39

евродебил

преди 7 години

Да бе нормалните са "популисти". А, гадовете и ненормалните, които рушат Европа - водят "консервативна политика".

38

анонимен

преди 7 години

Я вижте снимката, прилича ли ви Меркел на баба ? Винаги ми е било интересно когато някои политици пишат и говорят за популизма негативно.А всички те, пак всички без изключения на избори обещават на избиратгелите си това или онова, а после не си спазват обещанията, е тогава те какви са май лъжци ???!!! Когато драпад за властта обещават а когато някои говори и тръгне да прави нещо за изибрателите си скачат , *** то било популистко !!!!!!

37

sid

преди 7 години

Меркел да си ходи няма връзка с главния мозък.Създаде доста проблеми с нейното "демократично " мислене.А какви ли ще са последствията!?

36

ДК

преди 7 години

Ако тези са популисти, то Меркел е кадъна с фередже!

35

Анонимен

преди 7 години

Меркел да няма абонамент за властта

34

Анонимен

преди 7 години

Няколко пъти се набряга, че десните са " популисти", обаче и с лозунги не може да се управлява.Меркер може да скандира от трибуната" Шъ съ Управим" , ама не успя да подготви приема на толкова хора.Затруднява и слабите източни страни.Самоизолира сеВ прекия смисъл на думата, изказванията й са популистки.Всеки би искал да помогне на стр адащи хора, ама не на всяка цена и не така хаотично.

33

Darma

преди 7 години

До Анонимен:) Ми...такава заплата в Германия няма! Толкова пари можеш да получаваш, само ако не си на заплата :)Човек, който има редовен доход 15 000 евро на месец, не би писал в днес.бг. Не за друго, ами защото ще има други, по-приятни занимавки!

32

Анонимен

преди 7 години

Тази изкукала бабичка какво очаква?! Тя извършва геноцид срещу собствения си народ и срещу всички европейци. Търпението е до време. Загуба на изборите нищо не е. Тя трябва да бъде съдена и всичките тия гадини, които ни натресе, да и се отблагодарят публично на площада.