50

Мистър Х

преди 8 години

ДО РЕДАКТОРИТЕ. Престанете да пишете на български като чужденци. Когато прочетох неграмотното Ви заглавие, си помислих, че Борисов е бил рекетиран от някакъв говорител на Ердоган.

49

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Леля Меркел се смее на...совалката на Бочко.Той като...пощенски гълъб носи в човката си хабер от Ерсдухан.Хабера е...ясен,извиване на ръце,ама какво да се прави,;гълъбчето...горкото не е виновно и Лелята го...погали нежно по...крилцето.

48

луцифер

преди 8 години

колко е зговорчива бсп в опозиция и само там

47

до 333

преди 8 години

Абсолютно вярно. Само неговите фенове немогат да разберат, и му вярват.

46

анонимен

преди 8 години

Ако Нинова беше премиер, какви ли щеше да ги натвори?!

45

Анонимен

преди 8 години

Куче, което не зднае да лае, вълци докарва! С това ли БСП ще си прави кампанията?

44

Анонимен 333

преди 8 години

До 45,46 Просто за германците тоя е НИКОЙ!И НЕ сметнаха за необходимо да отбележат присъствието МУ! Това исках да кажа на възторжените му привърженици! И освен това,снимковият материал е Подбран,с Негово Величие,което е естествено,при такива с.л.а.г.а.ч.и в медиите!Що се отнася до средствата ми,не дължа обяснение Никому,но за да спите спокойно,имам достатъчно,и не в копейки :-)

43

Анонимен

преди 8 години

Другари от БСП-то! Каквото и да кажете, каквото и да направите все повече и повече се излагате и затъвате в собствената си помия, която бълвате.По-добре замълчете и се скрийте да не ви се смеят вече и вашите симпатизанти!

42

Анонимен

преди 8 години

Тоя изобщо не живее в Германия, щото с Кремълски тролски копейки в Германия не може да изкара и 1 ден.

41

Пян Гъ

преди 8 години

До Анонимен 333Тоест има конспирация и БНТ и БГ пресата са излъчили и публикували изфабрикувани снимки с посрещането на ББ, прегръдките с Меркел, пресконференцията след срещата, така ли? И немците това не може да не са го видели, но си траят за фалшификацията, така ли? Мой човек, пий си хапчетата редовно. Стой в Германия - нямаме нужда от такива като тебе. Не е ясно и дали знаеш немски и дали имаш пари за вестници, ако изобщо живееш в Германия, де.

40

Анонимен

преди 8 години

Тази дали си има дори и слаба идея какво ще стане с България, ако Ердоган реши да засили няколко милиона бежанци през страната???!!

39

Анонимен 333

преди 8 години

ЖИВЕЯ В ГЕРМАНИЯ,ПИША ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА БИБИ! НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГО ОТРАЗИ,ТОЗИ,ДОРИ В СНИМКИТЕ ,ОТРАЗЯВАЩИ НОВИНИТЕ С ФРАУ МЕРКЕЛ,ТОЗИ ГО НЯМАШЕ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ШЕНГЕН ПО ВЪЗДУХА!ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ Е ТОЙ САМИЯТ! Само глупости и САМОВЪЗВЕЛИЧАВАНЕ,че видите ли,Е много важна фигура!Д.р.ъ.н. Д.р.ъ.н....Но,така е като му вярвате на лъжите

38

ни съ знай

преди 8 години

Тиквата извърши голям гаф и сега по най-елементарен начин се опитва да го замаже!

37

Анонимен

преди 8 години

Загрижили са се кумънизити зъ есъто, за есъто йоще за Станишевата заплата. ***, по-***, български гласоподавател.

36

Анонимен

преди 8 години

Отрепките взеха да хвалятселската мутра, като че лие свършил някаква работа.А всъщност се опитва даоправя батаците от собственияси слугинаж.

35

Така е

преди 8 години

Татяна Дончева : БСП не иска да спечели избори !

34

Анонимен

преди 8 години

Нинова нищо не може да предложи освен един евтин популизъм.

33

seira

преди 8 години

Т А Ш А К!ТРЪГНАЛИ "ЖИВКОВОТО" БКП (ГЕРБ) И "ЛИЛОВОТО" БКП (БСП) ДА СПОРЯТ И СЕ КРИТИКУВАТ КОЙ Е ПО-ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!НИТО ЕДНИТЕ СА "НАШИ", НИТО ДРУГИТЕ - "ВАШИ", НИЕ ВСИЧКИ НЕ СМЕ "ТЕХНИ"!138 г. СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

32

boyko.uzunov

преди 8 години

Като чета коментарите явно си заслужаваме премиера с най-слабо образование в ЕС.....

31

Анонимен

преди 8 години

ТУК МАИ САМО ТУРКОФИЛИ КОМЕНТИРАТ