246

хехе

преди 8 години

Саморазравата не е разрешена в нормални цивилизовани държави ...... има си олиция ...има си съд ! Това важи и за господин Стоичков !Ако всеки почне да раздава ритници защото не е съгласен с нещо/някого ще се върнем в 1995-1995 ... (звездните години на Стоичков)... а едва ли някой иска това !Христо бъди мъж и покажи на народа че можеш да си ризнаеш грешките , да се извиниш , и да си платиш глобата !!! Тогава всички ще ти свалят шапк още веднъж ! Бъди мъж а не .п..у...т...к..а !!

245

hehe

преди 8 години

ункално *** човек, уникално добър футболист това е Стоичков !!!!!Едното не пречи на другото !!!!Да си плати глобата, за хулиганството. Както всеки велик спортист в чужбина би го направил ...примери мноого !

244

шшшшшт!!!

преди 8 години

До БатБулгарне е забранено. и не е снимал в манастира, а на паркинга.

243

Анонимен

преди 8 години

СЕЛЯНИНА СИ Е СЕЛЯНИН.

242

Миро

преди 8 години

Този е опасно ***.

241

пламен

преди 8 години

"Побеждавал съм англичани, бил съм французи, аржентинци"Англичани не е побеждавал. Те ни биха приятелски мач 1:0 195-та. На мача с Франция (имам го на запис) е най-слабия играч в отбора както и в целите квалификаций. Аржентинците ги би понеже Марадона не игра. Е затова пък нигерииците(на два пъти), шведите и испанците те научиха как се играе футбол 1998-*** година тебе и останалите престъпници

240

Бат Ицо

преди 8 години

Побеждавал съм англичани, бил съм французи, аржентинци.........ПапарацитИ са ми абонати.......

239

БатБулгар

преди 8 години

А В МАНАСТИРИТЕ Е ЗАБРАНЕНО СНИМАНЕТО. ТОВА СЪЩО ГО Е РАЗТЪЛКУВАЛ КОНСТ'ЦИОННИЯ СЪД. АРЕ БЕГИ БЕ, КАК ЩЕ СНИМАШ НЯКОЙ БЕЗ НЕГОВОТО СЪГЛАСИЕ БЕ??? КВИ СА ТИЯ ФИЛМИ, И АЗ БИХ ГО НАБИЛ АКО МЕ СНИМКА, СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ПОЖЕЛАЛ!

238

123

преди 8 години

Ктго футболист - беше голЕм! Като човек...да кажат хора, които го познават лично? Обаче, за човека съдят и по възпитание, поведение, държане, обноски, др.под.,... а по тях е видно, че е ПЪЛЕН *** ! Живял и работил в "бели" държави, ха, ама не му личи, нали!

237

Коментатор

преди 8 години

Няма ли някой по-така бабанка журналист или фоторепортер да отпарви един "десен прав" на "модерния ляв"?

236

Анонимен

преди 8 години

Edna sa turzin i dchte tajda musulman a dr sa harvat sled dr maje tiva e krainia resultat prostaka si ostava *** v bg iliv majami selendur

235

Анонимен

преди 8 години

На сватбата бой, а на развода какво ли ще е?

234

Анонимен

преди 8 години

Той простичкият народ обича простите си кумири - Стоичков, Борисов и т.н.

233

Анонимен

преди 8 години

ТОВА Е МАНАСТИР, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ - НЕ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА МОЖЕ ДА СЕ СНИМА ВСИЧКО, КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ГО Е РАЗТЪЛКУВАЛ ТОЧНО.КАТО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ СНИМАТ ВЪРВИ СИ ЗАД ТРИМЕТРОВАТА ОГРАДА В МАЯМИ И СИ СТОЙ ТАМ. ТОЗИ КАТО Е МИЛИОНЕР СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКО Е НЕГОВО, И МАНАСТИРИТЕ ДОРИ. АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ.

232

Ситуация

преди 8 години

Ситуацията с Ицето и народната любов е ясна и с наколко думи може да бъде описана по следния начин: Бийй ме , обичам те.

231

тръъъъъъъъътт

преди 8 години

Сабахлем, по нова, у студиото беа поканили нек,ъв п..дал и го беа кръстили "светски джурналист". А с,я си представете ако тоа светскиу беше отишел да снима тамо що щеше да ме се случи! Как Ицата ги обича тиа с меките китки, пък и папарак на всичкото отгоре. Малеййй щеше да му се оттепа!

230

Наблюдател

преди 8 години

До Анонимен 230 само, че действието не се извършва в Америка и тук е забранено да снимаш хората без тяхното съгласие. Сватбата или въобще всякакви празници, които се провеждат в ресторанти са "Частни мероприятия". Това означава да дойде някой да ме снима вкъщи без да съм го поканил. А иначе, че Стоичков е невъзпитан всички знаем, в случая, обаче, псевдо журналистите са си го изпросили. Боят разбира се е недопустим, но и навлизането в личното пространство на хората - също!

229

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 8 години

*** - п р о с т а к.

228

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 8 години

От про'стак, по- ***'ак, що е то? - Христо Стоичков. :)

227

Анонимен

преди 8 години

Като не сте папараци, отиваш и казваш, Добър ден! Аз съм еди кой си от еди коя си медия, може ли снимка, коментар, интервю и ако отговора е да, чак тогава вадиш снимачната техника. Вечеря в ресторанта, та той го снимал без да го притеснява, т.е. без да го пита. Човек не може да се напие на сватбата от такива некаканени. Има ред по който стават нещата, но от де да го знаят и журналисти и Стоичков.