8

NHS

преди 8 години

В Англия е характерно т.нар. протоколно здравеопазвзане. Ако влезнеш в правилния протокол, т.е.- правилната диагноза всичко върви по план, но ако нещо се обърка отиваш в трапа и всичко е така изпипано, че само датата на некролога може да варира. Но най-характерното е: РРР - Polite Philosophy and Paracetamol.

7

Анонимен

преди 8 години

А пръстови отпечатъци за тях?!

6

ь

преди 8 години

Да ама лекарите и мед. сестрите бягат на запад,заради некадърните и алчни шефове на болници.

5

Анонимен

преди 8 години

То това е от години, но днес. бг решават отново да претоплят старата новина като нещо ново и невиждано.

4

Анонимен

преди 8 години

Има начин по който здравните каси в германия плащат, но това българските зъболекари трябва да го знаят и рекламират. По мое мнение българските зъболекари работят много по качествено от немските. Наскоро тука в германия една позната рускиня осъди зъболекаря си. Качество никакво, претенции за пари, големи.

3

Момо

преди 8 години

Нормално.На мен във Франция за една коронка и един пинлей ми искаха 900?.В България преди месец за 900лв(не евро!!!) си направих това + почистване на устата + още няколко пломби.На всичкото отгоре стоматологът работеше много внимателно и според моето мнение доста качествено.На запад като разберат, че не сте склонен да плащате тлъсти пачки и така ви претупват, че после е по-евтино да се върнеш в България със самолет, за да си оправиш зъбите.

2

ДС

преди 8 години

А бе това е възможност при добра политика от наша страна. Да развием всичко това да си има ред по който да се лекуват чужденците. Но нееее. Ние пак ще искаме да лапаме...

1

Алов

преди 8 години

Ще се надянат на някой доктор от фила "Хостел" и ще вида Източно Европейса либов.