12

Врачанския

преди 7 години

Има значение 200 хил км дали ги навърташ за 4 или 20 години. За 4 може почти всеки един автомобил, но за 20 години само доказани марки като опел астра могат да го направят безпроблемно.

11

смешно

преди 7 години

За превъртян народ затвор няма ли да има!?

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

В този случай прегрешенията на властимащите да ги наказваме със смърт,тежестта и последствията в сравнение с превъртян километраж са несравними, или просто идеята е да се чустваме виновни все повече дори без вина

9

Анонимен

преди 7 години

Е как да не е възможно затвор и за това. Вече имаме, до шест години за дрифт. До десет години за подкуп на длъжностно лице.И до шест ли беше или осем години не помня , за убийство уж по непредпазливост. Явно е по-изгодно да си непредпазлив.

8

Иван

преди 7 години

Не съм чул да има в България автокъща, където да не връщат километражите на всички коли втора употреба, нов внос от западна европа. Ако някоя знае за такава да сподели. Този закон означава, че всички джабази трябва да влезнат в затвора. Преди година попаднах на едно БМВ, което щом го закарах в сервиза за да го проверят преди покупка се оказа с върнати -160 000 км. В автокъщите са направо са брутални типове.

7

Анонимен

преди 7 години

Във Франция това деяние се наказва със солидна глоба и дори затвор. Това е все едно да си купиш продукт с изтекъл срок на годност, който би могъл в голяма вероятност да бъде опасен за здравето ти.

6

Дзивко

преди 7 години

Видях немско Ауди на 54000 км, нямаше и година как беше купено ново, както искате го разбирайте

5

Анонимен

преди 7 години

И в Италия почти го "криминализираха". Глобите са убийствени.

4

да

преди 7 години

възможно е ! освен ако искате да купувате пестотин петдесет и пета употреба коли с превъртян не знам колко пъти километраж - със всеки нов собственик нова превъртане ...

3

бай стоян

преди 7 години

Виждал съм немско бмв на 5 години на 400 000 реални,така че броя на годините може и по повече от 30 да се умножава

2

Момо

преди 7 години

Отворете един френски или немски сайт за коли. Вижте цените и вижте километрите на колите. После вижте как са нещата в България, но имайте предвид, че в тази цена влизат разходите до България и печалбата на търговеца.Излиза, че в България има коли само на по 150-170 хиляди км, а реално според цената си са поне на два и повече пъти километри.

1

Местан Дълбокий

преди 7 години

Не...