6

Oo o.

преди 4 години

Bg mafiotska jurnalistika se vturnala da iska finansovi ravnosmetki i finansovi otcheti ot bg kmetstvata - okolo 7896 lovdjiiski broiki s raznoobrazen obstinski divechov personal vatre - prihodi, razhodi, pechalbi, zagubi - s detaili pera i perushinki...:-)

5

сминдух енд чесън

преди 4 години

Като пренасочим парите от "анализаторите и консултантите" и удивителната им способност да се присламчват към разните хранилки , към действително работещите треньори и спортисти ,бързо всичко ще си дойде на място

4

123

преди 4 години

Selektirai si ovcete na selo. Typanar

3

пенсионер

преди 4 години

При нас всичко е грешно.Нашите състезатели влизат в форма за да покрият нормативите за участие на олимпийски игри.За тях това е по-важно,защото ще получат пари за подготовка.За самото участие на никой не му пука-взел е парите.Лошото е че това го разбират и техните шефове,ама нали и те пълнят гушката.По обещани награди за медали сме на 5 място от всички участници.Защо да не ги обещаят, след като знаят че са били във форма месеци преди олимпиадата.Треньори имаме,но те не са в България.Защо ли?

2

Данъкоплатец

преди 4 години

Очевидно спортиста Стойков е бил един от громното мнозинство от туристи - спортисти и правилно го е било срам от себе си. Това 11 място в Москва когато половината свят не участваше на олимпиада сега е равно на 110 място. И най гадното при тях е, че всички тези неспортисти плачат и хрчатн огромни наши пари и са лакоми за още и още, а след това с темерутска успмвка казват - ми толкова си можем!
Решението е всички деца да спортуват, даже и само за здраве, а не само единични лакоми за пари!

1

Анонимен

преди 4 години

Липсват финикийски знаци! Има ли ги тях, има и треньори, и спортисти, и постижения, и ... "правилния" допинг /made in USA/!