7

Анонимен

преди 8 години

Юсеин Болт е ввлик.

6

георги

преди 8 години

До Анонименабсолютно си прав точно и интелигентно-браво

5

Анонимен

преди 8 години

Кви сте ми смешни. В днешни времена без допинг няма да участваш даже на финал. Въпросът е кой е най-добрият сред назобените! Това е МНайкъл Джонсън, това е Майкъл Фелпс, това е Юсеин Болт! И Тримата обаче са феноменални таланти и като се прибави и допинга стават стращилища в очите на всеки. Това е истината. То ако става само с допинг значи и аз и вие да сме суператлети и да чупим световни рекорди. Аре малко по-сериозно! Болт си е феномен и в нашия живот няма да видим по-бърз човек от него.

4

Анонимен

преди 8 години

Представете си Болт и Фелбс да бяха руснаци. Михаил Фелпин и Юсеф Болтанин. Малеееей..

3

Анонимен

преди 8 години

Малко след финала янките бяха и декласирани - Чакаме опорките на русофилите.

2

Ф.С.В

преди 8 години

Радвайте се че може да видите този невероятен спортист- едва ли до края на живота ви - ще има друг-- Тогава ще разберете какъв свръхчовек е Болт-- само си представете че вашите стаи са стандартно 2.50 м-- високи-- този човек при леки подскоци е почти висок колкото вашата стая- на живо когато бяга ще изглежда невероятен атлет- гигант със супер мускули и скорост-!! Гепард в човешки облик ..

1

Гошу

преди 8 години

Този яко зоби, но не го проверяват. След дъъъълги години самият Карл Луис призна, че е взимал допинг, но не са го проверявали. Каза го в един документален филм по повод, че Бен Джонсън ги скъса всички на 100 метра, остави Карл Луис на 6 метра зад себе си което беше чудо на чудесата, та Луис каза, че понеже Бен Джонсън е канадец, затова са го проверили и му взеха титлата, която трябваше да отиде в американец