29

край

преди 7 години

А сега със стиит вюто да минеш покрай РАДНЕВО и да видиш как с пари по програма се направиха едни бетонни крепости едни арки и базилики които никога не ги е имало преди на това място - били макети. Тия макети струват към 2-3 млн. евра. Равадиново човека си го направи замъка с негови си неизвестно как изкарани кинтички а не с Европрограма.А имението на Божидар Данев в Дебели Лаг е по европрограма и не може да изкара пари даже и за боядисване пет години.

28

Анонимен

преди 7 години

До крайЗамъкът не е в Раднево, а в Равадиново. "Имението" в Дебели лаг не е четиризвезден хотел. Толкова по "компетентността" Ви!

27

край

преди 7 години

Парите са по европейска програма. Много често ЕС дава пари за глупости. Така изникнаха едни замъци до Раднево, така изникна 4звезден хотел в с. Дебели лаг Радомирско и още стотици "къщи за гости" на места дето гост не стъпва. Тия пари се хвърлят на вятъра и голяма част от тях се крадат. За наша радост от българи - харчат си ги тук. Евро- чиновници сър.

26

Киро

преди 7 години

Да, бе да, всеки може да влезе и да провери, Обещствената поръчка е все още валидна, АЛУУУ, утре да няма Кибирт с визията на Кунева по монокини ?!?

25

Eлена

преди 7 години

До Анонимен:Вярно е ,че парите могат да бъдат похарчени по много начини.Тук не става въпрос за липса на "акъл",а за присвояване(най-логично),не забравяй ,че идват избори!Как мислиш,защо Кунева стана министър,ха.ха.ха........не защото разбира от образование?

24

ДА-ДА

преди 7 години

Днес,19.08.2016 г , към 16.00часа обществената поръчка все още е активна. Как точно я спряха ?

23

Анонимен

преди 7 години

Разбира се някой ще каже , МОН няма специалисти които да се конкурират с MIT и Телерик, дали, най просто една онлайн българска граматика с много упражнения полезно както за учениците така и за всички говорещи български език.Е рекламата МОН ще достигне точно до българската аудитория.Създава се нещо, което го няма ,прави се реклама на МОН и се вдига образованието на народа.А и МОН има нужните специалисти за тази работа.

22

Анонимен

преди 7 години

До Бан ЯнукаЗнаете ли - парите за реклама могат да бъдат похарчени по десетки различни начини. Част от които разумни, друга - напълно неразумни. Откъдето и да идват парите, харченето им за запалки и химикалки може да се определи единствено като идиотщина. Много по-смислено би било тези средства да се вложат в определени кампании, промотиращи различни нови неща в системата - например в областта на професионалното образование!Е, акълът на чиновниците е стигнал само до запалките...

21

Анонимен

преди 7 години

А вие какво сте очаквали от червената кукувица Пръмова? Тя е продукт на две одиозни комунистически фигури: К. Телалов (секретар на ЦК на БКП) и В. Вълканов-червен шаман и кандидат за президент от БСП.

20

Канализация

преди 7 години

Канализацията в училището на детето ми е от 50-тте - трябва да се разкопае двора, за да се смени. Не мога да ви опиша каква смрад е по целия коридор, особено като започне да връща вода при дъжд, направо ти се гади, като минаваш. И пари за това няма, обаче за запалки дал бог. Столът им не беше ремонтиран повече от 30 години - плочки паднали, всичко счупено, абе трагедия

19

Анонимен

преди 7 години

Много удачно, учениците ще си палят цигарите с рекламни запалки. А какво щеше да стане ако скандалът не беше гръмнал? Много просто, фирми близки до Пръмова щяха да се налапат.

18

Неа

преди 7 години

Чадър ли ? Хаха Кунева е яко в джаза

17

Анонимен

преди 7 години

В съвремения свят реклама на образователна интитуция се прави много лесно и рекламите са изключително полезни за потребителите ,което прави рекламата още по силна.Примери Massachusetts Institute of Technology - свободни лекции Телерик(българия)-свободни лекции и създаване на профеционалистии хиляди други подобни примери .При такива примери запалки ,химикалки и разни такива са пълна глупост и не е реклама.При условие че рекламите там вървят с полезност за всички и реклама .

16

До Бан Янука

преди 7 години

Да,демагогията е страшно нещо,когато от ЕС,получаваш толкова,колкото и даваш,като вноски,а еврочиновниците да ти казват ,за какви безсмислици да харчиш,реално собствените си пари,то този Съюз се нуждае от спешни реформи( само,че с Тикви и Кукувици,сме обречени,само да повтаряме,като папагали:-Йес Сър !)

15

Анонимен

преди 7 години

до Бан ЯнукаТака безспорно парите са за PR но коя година сме, че рекламата я правят с запалки и чадъри, спокойно могат да направят образователен софтуер които да се вмъкне в страницата МОН , тоес ученици или граждани които искат да се забавляват с образование минават през страницата на МОН и се запознават с нея, това вече е съвременна реклама, а запалките е реклама сред пушачите ,какво е общото между пушачи и МОН това е въпроса и защо МОН се рекламира само сред пушачи това е за всички граждани

14

нова идея

преди 7 години

Някои твърдят,че тези пари били от еврофондовете. ОК. Да направят рекламни тетрадки, химикали, линийки, транспортири - да дадат по един комплект на учениците на 15.09. Да купят шрайфпроектори на които да пише МОН. Какъв е проблема ?Парите ще се усвоят по предназначение. Защо запалки и изтривалки ? Защо ли - ами защото техния човек има такъв бизнес и ще си разделят комисионната. Няма да се учудя, ако е предложена цена от 5 лв за запалка.

13

АЗ

преди 7 години

А ЗА КОЛКО ДРУГИ ПО-НУЖНИ НЕЩА МОГАТ ДА СЕ ДАДЪТ ТИЯ ПАРИ-ЗА РЕМОНТИ,ЗА УЧЕНИЧЕСКИ АВТОБУСИ,ЗА БЕЗПЛАТНА УЧИЛИЩНА ДОКУМЕНТАЦИЯ,ЗА ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА , ЗА ОБЯДИ ИЛИ ЗАКУСКИ ,АБЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ СЕ НУЖДЗАЕ ОТ РЕКЛАМА-ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРАЗОВА

12

Бан Янука

преди 7 години

Демагогията е страшно нещо. Никой не споменава, че парите за PR и реклама са от еврофондовете и са дадени само за PR и реклама-такова е условието. Не могат да се харчат за учебници, моливи или хляб. ЕК следи как се харчат тия пари и не му е работа на *** Папура да казва редно ли е или не. Така е във всички министерства и оперативни програми. Друг е въпроса как и дали се връзва МОН със запалка - това е безвкусица.

11

чишшшшш

преди 7 години

Защо не казвате, че имало и рекламни чадъри? Авторът на идеята барабар с министерката и зам. министерът да вземат по един чадър и да си го заврът там дето слънце не огрява, след което да го разтворят

10

Пушач съм

преди 7 години

обаче т'ва си е направо плачевно.