115

The Great Wall

преди 8 години

Добре, нека приемем, че заплахата от Украйна е измислена, както лансира DW. Това ще рече, че и 11 септември 2001 г. е измислен и ислямският тероризъм е измислен, за да се строят същите огради около САЩ и ЕС.

114

Kрайно време

преди 8 години

Е Путин да изгради една нова стена тип Китайска по границата на Ссср, коЙто не иска да стои вътре зад стената само бой . Руснаците пробваха с ГДР и германците се измъкнаха чак след 45 год. Сега руснаците трябва да се готвят за нов период от 45 г. глад и мизерия. Да живее кгб.

113

ГОЛАТА ИСТИНА:

преди 8 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА , В МОСКВА ...А И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ -----ИМА НУЖДА ОТ "ВОЕННА ИСТЕРИЯ", ЗА ДА МОТИВИРА ПРИМИТИВИТЕ НА СОЦИАЛИЗъМА И КОМУНИЗъМА ЗА ВОЙНА С "прогнилия капитализъм"----КОЙЙТО ИМ ДАВА ПАРИ , ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ!СВЪРШАТ ЛИ ПАРИТЕ -----СВЪРШВА И КОМУНИЗъМА!!!!!!!!!!!

112

опетков

преди 8 години

До Анонимен Анонимчо, слабо познаваш историята и комунистическата идеология. Ако прочетеш малко Ленин, Сталин, Троцки щеше да знаеш, че основната цел на СССР е унищожаването на капитализма и завладяване на целия свят, ни повече, ни по-малко. Е, кой тогава се защитава и кой е агресора? Всички действия на СССР и сега на Путин са нагло агресивни и основно срещу по-слаби държави. Единствено НАТО в момента донякъде възпира руската агресия.

111

Хан Страхил

преди 8 години

Тази статия къде е писана ,може би на " ул Козяк 16" ?

110

Анонимен

преди 8 години

Всички граничат с Русия, а Русия с който си иска!

109

LGTRF

преди 8 години

DW vinagi laje za Russia, govori obratnoto i izmislia.

108

Бисмарк го каза

преди 8 години

Тази статия е прицелена към поколението не разбиращо руски език.По руските телевизии,както проправителствените,така и опозиционните се дадоха неопровержими доказателства,че е имало украински деверсанти,складове,оръжия,както и многобройни интервюта.В Русия опозиционното малцинство не е 10-15%,а е много по-малко,но е много крещящо и врещящо.Тия на 90% са генетични наследници на хазарите и болшевишките им деди и прадеди от времето на Ленин и Троцки."Удари евреин и ще чуеш вой отвсякъде" - Бисмарк.

107

Oleee

преди 8 години

Вглеждаш се в заглавието и хоп - пак ... И пак с поредната порция глупости.

106

Анонимен

преди 8 години

Някъде 60-те още деца ходихме на бригади по селата.Социален живот никакъв.Единственното развлечение беше четене на книги.И понеже в селската библиотека ръката на ДС не беше достигнала прочетох книгата Големия заговор против Русия.Писана преди развенчаването на Сталин.Заговор против Русия е имало има и ще има.Защото това е най-богатата на природни дадености страна.Така както едно куче си пази кокала и територията така и Русия винаги е настръхнала и е в бойна готовност.Каквото и да се приказва.

105

Прекрасна статия!

преди 8 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, Куев, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия!

104

Стефанов

преди 8 години

До Анонимен -130- Говориш небивалици и абс. глупости! "През ВСВ САЩ спасиха СССР" - за консервите ли говориш? или за автомобилите, които им дадоха американците? или за Т-34? Неграмотнико, прочети нещичко повече за ВСВ и тогава си позволявай да даваш оценки! Кой взриви първата атомна бомба? кой я пусна над цивилни градове? Не че Русия е "вода ненапита", но нека бъдем обективни с историята

103

Антиком

преди 8 години

До Анонимен Филатов и Чернов с три дивизии азиатски диваци.

102

Анонимен

преди 8 години

До Боби--122;Ами разбира се че няма да им дават технологии. След разпада на ссср САЩ оказаха помощ на Русия . ЕС и САЩ инвестираха 700 милиарда евро и какво? Путин Всичко харчи за оръжие и плаши целия свят, През ВСВ САЩ спасиха СССР и къде е руската /на управниците/ благодарност ? Сталин не демобилизира военовремената си армия ,1948 г Блокира Западен Берлин. 1949 г Взриви атомна бомба ,като я открадна от САЩ . 1950 г Започна Корейската война. И кой е Агресора ? Някой трябваше да спре кому

101

Анонимен

преди 8 години

До ЧАР--118;Абе умнико САЩ ни освободиха От руско--комунистическото робство без да ни окупират и без да им плащаме.Те ни върнаха на картата на Европа в НЬОЙ . Те предизвикаха Цариградската Конференция ,на която беше дадена Автономия на Б--я. Русия ни раздаде половината територия . Платихме и Сума равна на 32,5 тона злато . руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва 14 милиарда лв. Тя ни натресе ПЕЩЕРНИЯ комунизъм.

100

Анонимен

преди 8 години

До Боби--114;В Косово живеят над 90% косовари ,така че е нормално да си имат държава. А вината на Милошевич ? Той няма ли вина за отделянето на Косово ? Че нали той им отне АВТОНОМИЯТА , дадена им от Тито,

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--113;До идването на Екатерина Русия е 10 милиона кв.км. По време на СССР--22 милиона.Как стана така. Останалите 12 милиона сами ли се присъединиха?

98

Анонимен

преди 8 години

До православен--108;Аколко руснаци имаше в нашите министерства ? Още след ДЕВЕТИ Сталин изпрати неграмотния ген. Филатов с 1000 главорези да учат нашите комунисти как да избиват по--ефикасно.

97

Анонимен

преди 8 години

Към русофилите; Отивайте всички при Путин и се наслаждавайте на русия. Оставете ни на мира ! Вие ст пречка за Б--я . Ние сме повече от вас .Аде мъна !

96

Bobi e trol

преди 8 години

Iasno! :)