27

Извод

преди 7 години

Или всяка четвърта жена си взема глупав мъж или обратно. И в двата случая резултатъ е плачевен...

26

Анонимен

преди 7 години

защо пак дискриминация?защо не говорите за тормоза над мъжете?вижте *** Презедентнелиев как жена му го побъркаима страхова невроза от Русиябъдете обективни!

25

стара мома

преди 7 години

Да се развеждат! И без това жените са силния пол.Могат да се справят и без мъж в живота.То и в секса българският мъж е далеч от върха.Любители....

24

Анонимен

преди 7 години

Ами насилието си е вместо добър ден по нашите географски ширини......бай *** е тук.

23

1-ва

преди 7 години

До адмирал Чапаръзов,А как ще си ако блъскат твоята глава - много яко, аааа?Сигурно в действително си просто един ***...Ама не бой се, няма лошо, мойто момче - то си е природа...:)

22

Анонимен

преди 7 години

Даааа, тежък ден за люгето... Първо кучкарите, сега и разпищолени сексистки!

21

Анонимен

преди 7 години

А какъв е процентът на мъжете, шамаросвани у дома?За психическият тормоз не говоря, той е катастрофален.

20

Анонимен

преди 7 години

31во място по коефициент на интелигентност, пресилено е, според мен българинът е на 310то. По примитивност може и да е на 2-3то.

19

Анонимен

преди 7 години

Вярно е че жените не посягат (в повечето случаи(, но пък знаят как да те изкарат от релси и да ти нанесът такива поражения, че един бой изглежда като нищо. Не случайно са всички тея приказки за жената-змия или що мъжете поркат да забравят.

18

Анонимен

преди 7 години

Това е дежурната статия която се появява всеки месец както и статията за якото поскъпване на жилища - все пак фниманието на мит'ряла требе да се отвлича от по-важните проблеми като например картела на горивата и че докато дупедатите се излежават на плажа лихвите текат!

17

една жена

преди 7 години

До Анонименмного мъдри мъже сте се събрали. ако сте изобретателни можете и без бой да се спавите с една жена

16

hmm

преди 7 години

От толкова много коментари започвам да си задавам един въпрос. всеки който оправдава такова отношение (пък било и само на майтап) какви чувства изпитва към собствената си майка? Дали се смята за нормално собствената му майка да попадне в такава статистика?

15

Анонимен

преди 7 години

Никой не е виновен, че жените си избират такива мъже. Впрочем аз такива женски *** мазохистки ги надушвам и стоя далеч от тях. На нормален мъж не му трябва истерясла или филмираща се жена

14

Скуби Ду

преди 7 години

Боя изгражда, не разгражда! Само има едно правило- бие се през ден, че иначе ще и гнояса гърба! :)

13

Анонимен

преди 7 години

Дайте цялата статистика. Всяка четвърта яде бой, докато останалите три бият мъжете си. Да ви имам и тенденциозните "проучвания".

12

Анонимен

преди 7 години

Ето това е дискриминация. Когато става дума за домашно насилие не трябва да се говори само за жени жертви, ами и за мъже. Колко много мъже са малтретирани и физически и психически от съпругите си, но за тях нито дума. Не го казвам с ирония. На запад има статистика и за това.

11

Анонимен

преди 7 години

Ядяли шамари ?!Ами гладни ли да ходят бе?

10

statistika

преди 7 години

Всяка трета жена (съпруга) не желае секс ей така.Всяка втора се опитва да ти се качи на главата. Всяка седма посяга на мъжа си.Всяка шеста изневерява.

9

Анонимен

преди 7 години

Мъжете преценяват от кой могат да ядат бой и внимават, поне в повечето случаи.Жените скачат като луди, викат или тихо тъпчат мъжете си.Мъжете не понасят викове и крясъци от жени, затова понякога избухват.Ако пък се обърнат и тръгнат за да не се карат ги наричат страхливци.Жените не знаят какво искат, но го искат веднага :)

8

Анонимен

преди 7 години

Жените не са точно човеци.А и са доста *** така че шамарите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и ПОЛЕЗНИ!*** разбира само от тояга. Думите не вършат работа.