47

Lilyt

преди 7 години

Скуби Ду,като започнеш да си опикаваш обувките е добре и ти да почнеш да пикаеш клекнал.

46

до Ели

преди 7 години

Права си-полицията по презумпция приема, че е нормално мъж да бие жена си и дъщеря си и обикновено се бави и дори не докладва за това.Всички мъже са еднакви!Кажи му "мъж" и не го обиждай повече

45

Ели

преди 7 години

Тук се коментират само случаи на насилие на мъже спрямо съпругите им. А спрямо дъщерите си?! Не знам каква е статистиката в този случай (нямам предвид сексуално посегателство, а чисто физическо малтретиране - побоища, унижение, психически тормоз и т.н.).Нима мислите, че в тези случаи жертвата е повече подкрепена?! Ако не бях преживяла лично кошмара с моя баща и пълното усещане за безпомощност да потърсиш защита в нашата нехуманна държава......често съм стигала до мисли за самоубийство от безисходица. Убедих се, че на насилието у нас се гледа като нещо нормално, а жертвите са оставени на п

44

Мъж!

преди 7 години

Ами нормално! При положение, че българките масово се изку-рвиха и си търсят за съпруг някоя богата мутра, някое разглезено, богаташко "мамино синче" или някой богат дъртак, напълно естествено е ПОСТОЯННО ДА ЯДАТ БОЙ И ДА ИМ СЕ ИЗНЕВЕРЯВА! Те въпросните категории "мъже" НЕ ГЛЕДАТ НА ЖЕНИТЕ, КАТО НА ЖЕНИ (ПЪК И ХОРА ВЪОБЩЕ), А КАТО НА ВЕЩИ, КОИТО СА ЗАКУПИЛИ С ПАРИТЕ СИ! ТАКА ЧЕ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА СЕ ДЪРЖАТ С ТЯХ ИМЕННО КАТО С ВЕЩИ!

43

Анонимен

преди 7 години

Значи всяка четвърта добре се храни.

42

половината истина

преди 7 години

Пишете половината истина! Цялата истина е, колкото жени има малтретирани от мъже, толкова и мъже има, бити, унижавани и малтретирани от жени. Лично на мен са посягали две жени да ме бият, преживял съм три опита за сексуално насилие към мен, дори един опит за убийство!

41

Анонимен

преди 7 години

бои защото така трябва българката не разбира от дума а и масово са си ***

40

Анонимен

преди 7 години

Изневяра край. Това е.

39

Matmoazel

преди 7 години

Аз изкарвам достатъчно пари, за да платя на някой да счупи от бой мъжът ми, даже и бонус да дам хихихи - и той е нежен и любвеобилен. Така че, явно сте в обкръжение на слаби и беззащитни женички, а вие сте мишоци.

38

Анонимен

преди 7 години

Обичам да псувам жената на майка, понеже тъщата е млада още :)))))

37

Анонимен

преди 7 години

Някои си го търсят всекидневно, още от сутринта.

36

!

преди 7 години

До ВрабчеЯвно си се наслаждавал как баща ти тупа ***. Ама явно и теб те е тупал доста по главата - и сега странични ефекти или по-скоро дефекти :-))))))

35

!

преди 7 години

До АнонименТи си за освидетелстване и принудително лечение в Карлуково!!! Биеш ли майка си?

34

Някаф там

преди 7 години

Домашното насилие не е проблем - то е решение

33

Анонимен

преди 7 години

Не прави секс с мъжа си защото не и е гот. Да я набие ли? Той като я тероризира и я докарва до лудост с прелюбодеянита си к как. Да не му крещи. Тя няма ли сърце, чувства. Които биват сдъвкани и изплюти. Докато спре да и пука един ден.

32

Анонимен

преди 7 години

Едно време, когато мъжът повече време е бил на военни походи, жената сама е трябвало да се оправя в живота и с децата. И тогава жената е давала мило и драго за мъжа си, ако изобщо се върне жив от война. А сега мъжа е само една подвижна касичка, понеже всички сме роби.

31

Анонимен

преди 7 години

Аз като виден любител на женска ласка бих ви казал ,че всяка втора е за шамари.

30

Da be da

преди 7 години

Никой не може да ме убеди, че ако е налице физически или психически тормоз, нормален човек би стоял и би продължил да го търпи. Та изводите или на тези им харесва и си натискат парцалите, или нещо психически не са уред.

29

Анонимен

преди 7 години

Айде пак статия от поредицата:-права на обратните-дискриминация на малцинствата-инсталация на веганите-алеи за колоездачите-шамари за женитеВсички все жертви се изкараха.

28

Анонимен

преди 7 години

sledovatelmo... vsiaka 4etvarta pravi za shamari !