5

агне-багне

преди 8 години

На английски наистина звучи готино. Остроумниците, които го превеждат на бг и се подиграват - дали това дете ще му се наложи някога да живее в БГ и заради това родителите му да трябва да мислят на някакъв си друг език преведено името как би звучало? И на колко езика трябва да го мислят при това положение? Зао им е да се съобразяват с тези неща, при положение, че на английски звучи добре? Та ние все още имаме млади хора, носещи имена като Димитричка, Пенка и подобни, за фамилиите да не говорим.

4

Крис

преди 8 години

Аз пък ще го кръстя моето Airwick Fresh Mountain, че съм фен на ароматизаторите. Това малко като индианците и онзи виц, където бащата индианец отвърнал на сина си: "Не задавай повече *** въпроси Спукан Презерватив" ! Че и този на Мегана няма да се чуди на коя река е заченат по време на едно Джърни

3

Занзибар

преди 8 години

Пътувка Зеленоречна....... След децата Изток, Запад, Венера, Плутон на Канито, това се нарежда веднага след тях.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на жената, сигурно ражда красиви и здрави деца, блазе на мъжа й! А колкото до името - целият живот е едно пътуване, освен това в цивилизованите държави на хората им е позволено да кръщават децата си както желаят и никой не ги съди за това. Особено когато името е красиво като това, на английски звучи прекрасно!

1

Анонимен

преди 8 години

Само американец може да носи подобно име: Пътуване Река Зелен