108

Анонимен

преди 8 години

Не лъжете.Ердоган не се е извинявал нито на Путин, нито на Москва.В писмото са съболезнования и извинения само към близките на руския пилот, който е действал по заповед. Проверявайте фактите.Дори и Анкара излезе с такова специално обръщение, след като руските и хибридните медии изопачиха писмото, за да може хем Путин да клекне пред Турция , хем да се "победител" пред мужиците си.

107

Анонимен

преди 8 години

Е те това "Извините" предизвиква множествени оргазми и *** в гащите на българските русофили. Да ви имам сакралните русофилски чувства.

106

Един българин

преди 8 години

До: номер 127 (сс)А ти потърси в "тубата" хорът за османски бойни песни и маршове в Москва да чуеш лично как хорът на руската армия пее с турците възторжено "Аллааах!!!"

105

сс

преди 8 години

пишете в тубата ***. Академикус - Извинявам се за да чуете ЕРдоганя как се извинява с автентичен глас...

104

сс

преди 8 години

има един кючек "извинявам се" и едни офци блеят че така

103

Край

преди 8 години

Путин и Разпутин си се извиняват ама летеца загина. Империите и императорите не се интересуват че дете е останало без баща, майка без сина си.

102

Анонимен

преди 8 години

До White WolfТурците от анадола не са мypгави. Турците са с бяла кожа и черна кода. Мypгави са българите защото са ***, кръстоски.

101

Анонимен

преди 8 години

том му наниза 16 санта... а f16 де, а ся му се извинява... за пред хората. Турските стрителни фирми бяха в Русия на втората седмица.

100

do 119

преди 8 години

И какво дрябваше да видим,че Путин не са го информирали кога точно се кани да влезе Ердоган и 1 минута изчаква?! Ти как си посрещаш гостите по хавлия и в леглото ли?!?

99

Анонимен

преди 8 години

не се занимавайте с политика,тя озлобява,настройва хората един срещу друг и е за лица със мръсно минало и бъдеще

98

White Wolf

преди 8 години

А я си помислете защо българските турци (не *** с турски имена) не са мур.гави, и не приличат на турците от анадола? Защото те са или потомци на еничарите, или потомци на потурчени българи.

97

Анонимен

преди 8 години

До White Wolfевтина неонацистка- украйнска пропаганда

96

Анонимен

преди 8 години

До White WolfАуууу, горкия Путин загубил уважението на руснаците. Клоун.

95

Анонимен

преди 8 години

До ГоранАко не бяха османците българите щяха да се затрият. България се беше разпаднала на няколко княжества, няколко църкви. При султатан българите бяха един народ, християнската църква беше финансирана от султана и така българите се запазиха като народ. Но всичко е било напразно - днес българите намаляват и до няколко десетилетия този етнос ще изчезне - ненужното подлежи на изчезване.

94

White Wolf

преди 8 години

До ГоранНе само моето, но и на доста руски националисти са го изгубели уважението главно към Путин.

93

Анонимен

преди 8 години

От кога феса пише на кирилица ? Представям си Путин как му се смее.

92

Анонимен

преди 8 години

До SpaceXАко не ти беше пилешко акълчето, щеше да си наясно, че с тия наще "приятели" България НЯМА нищо. Всичките богатства на държавата са подарени на чужди западни компании, които крадат ресурсите ни, че и даже им се отдава да ползват и евтин робски труд. Колкото и газ да има у морето, силно се надявам да не се добива докато сме жалка пионка на ФАЩ, защото ще ни бъде открадната, ако изобщо видим нещо от тая газ, то ще е на цена, по-висока от доставките на Русия по евентуален газпровод.

91

Горан

преди 8 години

Мани, ся руснаците ронят порои от сълзи заради изгубеното уважение :)

90

Анонимен

преди 8 години

До White Wolf "Губят моето уважение"ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААААААААААААА..........

89

хохолите капут

преди 8 години

До White Wolf"Газпром" планира да прекрати транзита на газ през Украйна. Експерти са уверени планове се реализират, въпреки съпротивата на европейските си колеги.