8

Анонимен

преди 7 години

Какво са ГМО, когато имате евроатлантически ценности и европейска толерантност ли беше или нещо подобно. Бъдете широко скроени европейци.И не спекулирайте... :)) Вие сте част от голямото европейско семейство.

7

dp

преди 7 години

До до dp Спри да пишеш глупостите си и да си цъкаш само плюсове и ще се почувстваш много по-добре. Или *** на лекар ако и това не помогне.

6

Анонимен

преди 7 години

BG пилета тва малко като онова "евролалугер".

5

Курдоколенков

преди 7 години

Знаете ли как да се пазите от гадните храни? Знаете ли кой ги внася, произвежда, разпространява? Няма предвид дребните павилиончета, а дистрибуторите. Знаете ли къде са тези производители, вносители, дистрибутори? Ако си отговорите на тези въпроси честно пред себе си и попълните незнанието и, ще си отговорите и на първия въпрос. Ще ви подскажа - НЕ ЧЕТЕТЕ РЕКЛАМИТЕ! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ НАМАЛЕНИЯТА И ПРОМОЦИИТЕ! ЧЕТЕТЕ ЕТИКЕТИТЕ, ВНИМАТЕЛНО!!! АКО МОЖЕТЕ ПРОИЗВЕЖДАЙТЕ СИ САМИ! ЯЖТЕ МНОГО МАЛКО!!!

4

дончо

преди 7 години

"а 100% от соята, която се внася в България идва от Латинска Америка"Да бе да, айде покажете ми опаковка на соев протеин с надпис Произход : Мексико, Аржентина, Бразилия и т.н. такова нещо в България не съм виждал, вносът е от страни от ЕС и Китай!

3

dp

преди 7 години

3 (анонимен), предполагам и от сметките за тоалетната хартия от която ги правят пестят, ползват употребявана. Кво ГМО....1 и 2, все същият дежурен агит-гений на сайта, покрий се надълбоко със селениите си бе.Не ГМО-то ти е виновно, че не те бива за мъж и никой не води война срещу тебе,никому не се налага да те смачква повече отколкото си.

2

ВИЦ

преди 7 години

Тая година ще ядете соя, а от догодина моя...

1

Анонимен

преди 7 години

ГМО мислех че правят кремвершите от тоалетна хартия