48

Стефчо

преди 7 години

Ами вие какво искате,за 2 лв да се наядете като олигарси ли?

47

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ Което не съдържа ГЛЮТЕН съдържа ПАЛМОВО МАСЛО Аспартам,Ацесулфам и ВРЕДНИ ОЦВЕТИТЕЛИ

46

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави има групи.на които им плащат да експериминтират храни и лекарства. Тук цялата държава е такава експериментална група.която и вземат пари за експериментите

45

Анонимен

преди 7 години

тя цялата територия б.лгаристан е гмо

44

Северозападняков

преди 7 години

На 2 август Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович се събраха в Стара Загора.Поводът е частното парти,свързано с 60-годишния юбилей на Ангел Тенев, собственик на една от най-големите фирма за производство на месни деликатеси в страната.Предполага се, че пеенето на ухо не е свързано с приятелски чувства,а с хонорари. Който пести има за трима...Тесния кръг поканени е определил и тесния кръг отразилите събитието.От друга страна алармирането за ГМО от "БИО"-институции е нелепо.ВОДАТА Е Л.

43

Шоп

преди 7 години

Същите тиквеници, които треперят от ГМО, се присмиват на изискванията за "щастливи кокошки" и "шастливи прасета". Макар да е доказано, че от стрес в месото на животните се натрупва токсин, който после провокира алергии у хората. Истерията анти-ГМО не е нищо друго освен типична просташка реакция на неразбиране и отричане на прогреса.

42

Анонимен

преди 7 години

Феновете на Лудогорец да обърнат внимание, моля.

41

Анонимен

преди 7 години

До До ГМО защитниците2няма ниакви дългосрочни изследвания, че този протеин е безопасен за здравето на консуматорите--------------както и няма такива изследвания, които доказват, че е опасен, нали?

40

ХХХ

преди 7 години

Да живее ЕС и САЩ ! Файдата е очевадна ....нашата продукция я хвърляме на магаретата и прасетата , а чуждата я внасяме и им ядем отровите .......не е само при кренвиршите и вафлите ....

39

Анонимен

преди 7 години

То да беше само в кренвиршите и вафлите...

38

US export

преди 7 години

Отрова, войни, робство.

37

ГМО=USA

преди 7 години

Генно модифицирани хора може да се видят по телевизията. Типично изглеждат странно напомпони с тлъстини започващи от темето .Това са кадри от САЩ.Всички имат чернодробни проблеми и диабет . Всевъзможни мутации и неправилна обмяна на веществата.

36

До ГМО защитниците2

преди 7 години

Второ, масовото поливане на полезните посеви с хербициди, към които те са устойчиви, в последните 15 години създаде плевели, които са устойчиви на този хербицид. Трето, няма ниакви дългосрочни изследвания, че този протеин е безопасен за здравето на консуматорите. Да не говорим, че той е вътре в царевицата и соята и не може да бъде измит/премахнат.Четвърто - в сегашния си вариант ГМО семената са предмет на авторски права и не море да ги запазваш за разсад.И пак-не бъркайте селекцията с ГМО.

35

До ГМО защитниците1

преди 7 години

Първо, ГМО не значи селекция. Селекция е, когато разчиташ на случайните мутации за разработка на по-добър сорт.ГМО е организъм, на който се присаждат гени, които не са негови и няма как да влязат нормално. Например масово оплюваната ГМО царевица и ГМО соя имат присаден протеин на бактерия, който ги предпазва от един точно определен клас хербициди.Това не само, че не дава никакво хранително предимство, ами и гарантира, че всички консуматори ще ядат и този протеин, който иначе не е в храната.

34

ОТРОВА made in USA

преди 7 години

Тези полета в Аржентина и Мексико са на Монсанто. Може да е внесена от латинска америка но е патента на САЩ. И печалбите отиват там.

33

Зафи

преди 7 години

Ако ГМО не бяха опасни за хората нямаше да има дебати в ЕС. Едно е доказано там където са отглеждани ГМО култури после нищо друго не расте

32

гошо

преди 7 години

До АнонименРазбира се че правя разлика между селскция и генно модифициране :)Идеята ми беше да подскажа на Пинко , че за сега масово произвежданите генно модифицирани организми са растения , а при животните се използват други методи, затова неговия довод че заради ГМО-то хората стават вегани е абсурдна :)Но разбира се винаги съм готов да науча нещо ново от форумните специалисти ;)

31

Анонимен

преди 7 години

Герб са мафията бе проздак такъв. Какъв прогрес очакваш от тях тьпанар.

30

Do Анонимен 45

преди 7 години

ГМО означава Генно-модифицирано, а не отровно - това не е отделен продукт, който се добавя. Канцерогени са определени вещества, които подхранват туморните клетки. Няма как да е канцерогенно нещо, което не е вещество, а обработка. Виж, всички онея неща на етикетите обаче, които са маркирани с "Е" - ето това са истинските кангерогени. Така че вместо да говориш наизуст, по-добре следващия път в супера не си купувай кремвирши Леки - те изобщо не са ГМО, но са по-отровни от цианкалий...

29

Анонимен

преди 7 години

Живеем в една зоологическа държава наречена БГ. И с нас си правят опити като в Африка и Латинска Америка и ще станем като тях.