48

до всички

преди 8 години

от времето на турско владение е останало една дума които турците наричали нас българите *** днес си го тълкувах и са били прави ние сме си газолизци от старо време сащщ кадето стъпят създават война каква работа имат те в европа в азия обеснявате ли си това тръгнали сте да коментирате преврата в тр сащщ и там имат пръст

47

Анонимен

преди 8 години

Интересно ваши комментарии читать . До переворота в Турции вы другое говорили , но когда у США не удалось провести переворот в Турции и гейропейскии СМИ его начали осуждать за это и писать приукрашенную правду , вы его в разряд фашиста перевели . А вы хотели бы чтоб Турция превратилась в Ливию ПОД руководством США ?! Не думаю ))))

46

Анонимен

преди 8 години

IMA RAZLIKA ERDO E NEZAVISIM ISLQMIST I PRIQTEL NA BYLGARIQ A GIULEN E USA PODLOGA I PREDATEL.

45

Turk Ankara

преди 8 години

This analysis didn't reflect the real issues bmp Erdogan and Gulen as the core issues are the controller of the Turkish economy and politic by the Washington militarry

44

Ангел

преди 8 години

От Едната страна имаме Ислямист и от Другата страна имаме Ислямист .Аз разлики не откривам!!

43

Каручка

преди 8 години

Щщщщ, алоууу тюлените - гурбетчии , антигурбетчии и не знам си какви. Намирате се в България!!! Ако искате да си пльокате на друг език отивайте си дома!!!

42

бай Иван

преди 8 години

Ердоган върви по стъпките на Хитлер,но с нов прочит.Хитлер прочистваше евреите и всички партии,които не му симпатизират.Ердоган е срещу кюрдите,военните,журналистите и останалите,които не са с неговия Велико османски чип....

41

И ДВАМАТА СА Т.ЪПАЦИ

преди 8 години

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СА ПРОТИВНИЦИ И ДВАМАТА СА ИСЛЯМИСТИ И СА ВРЕДНИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРСКАТА НАЦИЯ ! ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА Е В ТОВА ,ЧЕ ЕРДОГАН ИСКА ПОВЕЧЕ ДЖАМИИ И ПО-МАЛКО СВЕТСКИ УЧИЛИЩА ТОЕСТ ЯСНО ПОКАЗВА ,ЧЕ ДЪРЖИ ПОВЕЧЕ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ФАНТАЗИИ И РЕЛИГИОЗНИЯ ФАНАТИЗЪМ ОТКОЛКОТО НА СВЕТСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ! ГЮЛЕН ПЪК СЕ СТРЕМИ ДА ОБВЪРЖЕ РЕЛИГИЯТА С НАУКАТА ТОЕСТ ДА НАПРАВИ ТАКА ,ЧЕ РЕЛИГИЯТА ДА ИЗГЛЕЖДА МАЛКО ПО-ИСТИНСКА ,НЕЩО КАТО ДНЕШНИТЕ ХОРОСКОПИ ,В КОИТО ИЗПОЛЗВАТ НАУЧНИ ТЕРМИНИ ЗА ЗАБЛУДА !

40

Мучачос

преди 8 години

И двамата са като БКП и БСП, все комунисти ,а в името на властта и мъните,обърнаха резбата и станаха Евроатлантици.

39

Анонимен

преди 8 години

Статията е пълен ***. Авторът е човек на Гюлен и не е политолог. Гюлен бил демократ, айде бе? А не е ли ислямист. Бил незнам какъв си. Ами Гюлен освен да лъже какво друго прави? Нещо да е направил за Турция? Нищо. Гюлен го изкарват едва ли не нещо велико? Ами че кой е Гюлен? Какво му е великото? Гюлен е масон, нещо, което странно защо никой не казва. Изпълнява явно поръчки на господарите си от Запада. По специално преврата беше заповед на ЦРУ.

38

дц

преди 8 години

Ердоган и Гюлен: Какво делят двамата?---------Как, какво делят!?Власта, бе!!!Двамката са бивши саратници!И двамата са проислямисти!И двамата се борят против светска Тр и наследството на Ататюрк!Но, подходите им са различни!На Гюлен са интелектуални, а на Ердоган първични.

37

До Османлията

преди 8 години

Изостанал си. Влез в крачка. Над централата на партията на любимия ти Ердоган от няколко дни виси огромен портрет нс Ататюрк. Колко е искрен Ердоган е втори въпрос. Но явно е разбрал, че трябвс да си оправи отношението и с опозицията. Дори им се извинил, че опозцията пет години не е можела да говоро до сега по националните медии.

36

Анонимен

преди 8 години

GIULEN E MRYSNA USA GIUVENDIQ PROUMETITE BULGARI

35

Анонимен

преди 8 години

До АНАДОЛСКИ.Да ДО СКОРО,а след това?Само един ИСТИНСКИ СТРАХЛИВЕЦ,настройва народа си един срещу друг-стотици убити в Истанбул,затваря медии,печатни издания,арестува учители,военни,затваря училища,защото мисленето на тези хора,не е робско.Щом не са гласували за неговата партия,значи са му врагове.Тези хора нямат ли семейства и деца.Остави милиони без поминък.Демократичен казваш.Не хвърляй пясък в очите на хората!

34

АНАДОЛСКИ

преди 8 години

До Анонимен 60АЗ СЪМ:))))))))))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААПрочети още на: dnes.bg/redakcia/2016/08/03/erdogan-i-giulen-kakvo-deliat-dvamata.311176

33

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До ПитащаА защо, да попитам, ни занимавате с тези мюзлемани? Тяхната кавга си е някакъв между-ислямски спор! Нима мислите, че на някой от тез двамцата му пука за майка България??!ЩОМ ПИТАШ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ ! ПЪРВО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ СИ ТВЪРДЕ ГЛУПАВ И НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ НА ГЮЛЕН НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ ,НО НЕ БИ И НАВРЕДИЛ НА БЪЛГАРИЯ ! А ЕРДОГАН БИ ВЪРНАЛ БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ! РАЗБРА ЛИ СЕГА ЗАЩО ТЕ ЗАНИМАВАТ С ТЕЗИ ДВАМАТА МЮСЮЛМАНИ ?

32

АНАДОЛСКИ

преди 8 години

До СисиЕРДОГАН Е ПЪЛЕН ДЕМОКРАТ, НЕ ЗАБРАНЯВА НИЩО,АКО ИСКАШ С ПРАШКИ, АКО ИСКАШ С ШАЛВАРИ :)))) КОЛКОТО ДО ЗАБРАДКИТЕ :) ДО СКОРО В ТУРЦИЯ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО ДА ВЛИЗАШ ИЗОБЩО В ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ СЪС ЗАБРАДКА , А В ЕВРОПА НЕ Е ЗАБРАНЕНО, ЕРДОГАН ПРОСТО МАХНА ЗАБРАНИТЕ :)ВЪЗРАСТНИТЕ БЪЛГАРКИ СЪЩО НОСЯТ ЗАБРАДКА, СИГУРЕН СЪМ ЧЕ БАБА ТИ, ИЛИ ПРАБАБА ТИ СЪЩО Е БИЛА СЪС ЗАБРАДКА, ПРЕДСТАВИ СИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ОБЩИНАТА ИЛИ В КМЕТСТВОТО, ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ГНУСНА ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА, И ЗАВИСТ :)

31

Питаща

преди 8 години

А защо, да попитам, ни занимавате с тези мюзлемани? Тяхната кавга си е някакъв между-ислямски спор! Нима мислите, че на някой от тез двамцата му пука за майка България??!

30

България и Турция

преди 8 години

Най-важното и геостратегическо място на света са проливите и Анадола. Турция нито за СЕКУНДА не е била окупирана от чужда сила. Горд и могъщ народ са комшиите! Ердоган свали таралясника на Путин като му намекна "който не зачита суверенитета ни ще бъде унищожен". Няма Русия, няма Америка, всички се съобразяват с Турция. Меркел не смее да каже нищо на Ердоганич. Отново направи Турция велика...

29

Сиси

преди 8 години

До АНАДОЛСКИ.РАЗБРАХМЕ,и единия и другия са за линчуване от собствения си народ.Единия е вече взел -дал от старост,а другия жена ще го унищожи.Питаш се защо?Ами жените не са робините от 18 век,те са равноправни с мъжете.Не значи,че ,като тия двамата имат висулки отпред са повече хора от жените.Те и жените имат гърди,но не , се правят на по човеци от мъжете.Ще се забулват,няма да се усмихват,да не се образоват,а на тия двамата,може ли да се УСМИХНАТ?.