6

Анонимен

преди 8 години

Истина 18 вместо да вдигате тежести като гламави, покарайте колело в парка. поплувайте в басейна, разходете се сред природата, а сутрин правете лека гимнастика БЕЗ тежести.

5

Женско мнение

преди 8 години

...привикнало.Относно мит 3-истината е, че ако имате малък бюст, ще стане още по-малък... или и той ще се превърне в мускул. ;)Относно мит 4-ако тренирате предимно с тежести, с времето всяко друго движение, което изисква по-голямо усилие, ще ви разказва играта. Дори много бодибилдъри "се хвалят", че не правят никакво кардио.Относно мит 5-дори и да спрете с тренировките и да поддържате добър хранителен режим, няма как да стимулирате мускулите и мазнините се връщат.

4

Женско мнение

преди 8 години

Относно мит 1 - примерът с културистите не е много на място, тъй като това са хора, които се предполага, че се занимават професионално с това, а разликата между професионалист и аматьор е огромна. Истината е, че няма да станете като мъж, но определено ще наедреете-крака, дупе, гръден кош, ръце (само в талията ще има намаление ;). Все пак говорим за мускули, нали?Относно мит 2-определено горите в пъти повече, когато тренирате с тежести, но трябва да се гледа интензитета и дали тялото не е привик

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя обаче яко си плаща за реклама

2

мъж 60 кг

преди 8 години

Жените културистки имат страхотно тяло! Влюбен съм в тях.

1

Анонимен

преди 8 години

Дам, добре, че е Страхил, че да ни светне за митовете