23

Разум и предвидливос

преди 8 години

Спрете с обиди на религиозна основа.Спрете с явната вражда. Осъзнайте ,че зад "благородни каузи" стоят за едни смърт и страдания , а за други трупане на богатства и влияние .

22

Пиночет

преди 8 години

Родителите му ако си бяха стояли в Иран нямаше да има мобинг в училище.Да се чуди човек какъв резултат очакват, като смесват хора и нехора на едно място.Примера с кон и магаре - катър

21

Анонимен

преди 8 години

Али от Германия(?) убил 9.

20

От Германия

преди 8 години

Откакто Бойко е министър председател най-после консулствата започнаха да се грижат за българите в чужбина попаднали в затруднение. Предните правителства въобще не ни обръщаха внимание ако ще да мрем.Просто констатация.

19

До 18

преди 8 години

Муспи, включи и юдаизма към прецените ми слова. Изпуснал съм го неволно просто поради факта, че другите две религии се придобиват, а евреин не можеш да станеш току тъй с някакъв ритуал. Това не променя убежденията ми. Освен това и ислямът и християнството произлизат от юдаизма и са си негова така да кажем ерес.

18

Анонимен

преди 8 години

ГоркиятЖертва на нещо сиСега да плачем ли за убиеца

17

Джон

преди 8 години

Сега са вкарали още милион и полвина, които след време ще станат жертва на мобинга в Германия. Казвам го като българин живеещ от 25г. там. Тези чужденци ще останат винаги чужди за немското общество.

16

муспи

преди 8 години

Щом вярваш в разума и логиката, обърни внимание че те ти казват да не отрониш и дума против евреите, въпреки че знаеш което и всеки разумен знае, че евреите докарват диваците в Европа. Те са техни братя по кръв и религия - семити, исляма и юдаизма са едно и също. Разумът ти пречи да се противопоставиш на това робство, - значи това не е разум и логика, а някакво програмиране да си покорен роб.

15

До 16

преди 8 години

Не, аз съм свободен. Атеист съм, не робувам на догми и внушения. Вярвам само в разума, целесъобразността и логиката. До сега не са ме предали никога.

14

Анонимен

преди 8 години

Щото е била бесновата, затова. А ти биеш ли челото у плочките на оная псевдо сграда в Рупите, та така пламенно я величаеш?

13

До 14

преди 8 години

Браво. Един да се светне какво съм искал да кажа. Въпреки, че и другото звучи вероятно. Защо бичите минуси на баба Ванга бре?

12

Анонимен

преди 8 години

"Ислямът ще обедини Европа!"А дано да обедини Европа. Цяла Европа срещу исляма!

11

До 10

преди 8 години

Не знам аз, баба Ванга знае.Иначе всички религии са еднакви. Изброеното от теб не ми звучи по-логично от това да се кръстиш пред някаква картина и да си мислиш, че това ще ти помогне с нещо или пък да вярваш, че като го правиш ще имаш вечен живот след смъртта. Всичките религии са инструмент за контрол или софтуер за управление на безмозъчния хардуер. Просто исляма е най- новата му версия. Постепенно всички ще се ъпдейтнат с нея. Някои процеси си имат неизбежен ход. Програмистите знаят защо.

10

Lothbrok

преди 8 години

До Анонимен 10Не знам от къде си го измисляш това но тази подчовешка религия се състои от това. Да робуваш на някой, да продадеш дъщеря ти като стока на някои тройно по възрастен от нея, да забулиш жена си. После ако сгафят жените, да убиеш жена си , дъщеря си.

9

1204

преди 8 години

Ислямът ще обедини Европа, но няма да победи, защото имаме ракия!

8

Анонимен

преди 8 години

Ислямът ще обедини Европа! Минусите не към мен, баба Ванга така казала.

7

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че съществува дума в българския език "ЗАВТЕКЛИ" !?

6

Адолф

преди 8 години

Вчера вечерта 18-годишен германец Али Сонболи Какво хубаво Германско име !

5

Анонимен

преди 8 години

Да внимават много нежните бели германчета с мобинга. Не се отразява добре на общественото здраве.

4

Анонимен

преди 8 години

Какво е мобинг?Един приятел пита.