12

Ром

преди 7 години

Какви са тези жалки присъди????Доживотен, без право на помилване и точка!Заради такива, като тези при...мати страдат и зоконопослушните роми.

11

Анонимен

преди 7 години

Смъртното наказание не е вариант - белене до дупка и след 2 години ако не са нахранили прасетата със сигурност няма да си помнят името.

10

Агент Мики Маус

преди 7 години

Смъртното наказание не е хуманно.. Но май 95% сме за неговото временно въвеждане. Поне за десетина години докато държавата се прочисти от такива ***. Все пак 6 години на топло ще ни струват на НАС около 80,000 лева... а 1 патрон за АК - 0,85 лв без ДДС

9

Анонимен

преди 7 години

Искам Асен Генов и Вяра Анкова да почнат да протестират за тази присъда.. Искам и платена мрежа да *** чуя.. Защо се покриха тези истински протестиращи..

8

наблюдател

преди 7 години

Ето ги нашите емигранти, за 500 години не можаха да се интегрират в България. Децата на емигрантите в Германия пристигнали през последните две години в Европа ще са същите след 500 г - ще колят и ще бесят наред.

7

Анонимен

преди 7 години

Само да не се намесят от БХК, може да ги оправдаят даже и да изкарат старицата виновна.

6

Анонимен

преди 7 години

Излежал "присъда" за ибийство, излиза и опитва ново убийство!На това му се казва рецидивист .. Превръзката на очите и да го пълнят с олово. Сега кво трябва да го храним още 6 години и пак да заколи някой старец после

5

???

преди 7 години

Къде са законите дето казвате , че ги имало ? Как ще ти смалят присъдата , защото си признал и върнал парите ??? Душили и били възрастна жена , единия е убиец пак на възрастен мъж , тия им дават присъда все едно са откраднали 2 геврека от пазара , каква е тая държава , в която убийците се разхождат на свобода !????!??!?!?!?! КОГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА и докога ще се дават на престъпниците права !??? Кой да питам , кой е виновен за това , на мен лично ми омръзна да чета такива неща!

4

Анонимен

преди 7 години

На 32 и лежал за убийство. . ..егати държавата

3

Анонимен

преди 7 години

Егати държавата!!!!!

2

s111

преди 7 години

bravo na sadiqta ili sadiikata ot deloto ,dano kato izleznat ot zatvora da iznasilqt i ograbqt tehnite roditeli.

1

Анонимен

преди 7 години

Това шега ли е?