21

хххх

преди 7 години

Продължение: Това са медийни и журналистически похвати, опиращи до глупост. Бих искала да ги видя същите медии и журналисти как ще се свалят и надпреварват да целуват и краката, и ръцете на чаровната Мелания Тръмп, когато стане Първа дама! Не сме забравили как същите медии и журналисти се присмиваха, злословеха и критикуваха тогава Мишел Обама за нейната визия, облекло и всичко, за което се сетите. Успех на г-н Доналд Тръмп и ще бъда изключително радостна да видя прекрасната и чаровна Мелания Тръмп - ПЪРВА ДАМА.

20

хххх

преди 7 години

Много бих искала президент на САЩ да бъде избран Доналд Тръмп, а първа дама - прекрасната, красива, умна и много чаровна и естествена Мелания Тръмп! Що се отнася за нейната реч - както всички знаем тези речи на президента, на първата дама - не ги пишат те. Те си имат цял щаб съветници и администрация, които се грижат за това. Вероятно един и същи човек е писал речите. Но това няма никакво, ама никакво значение. Доналд Тръм и съпругата му Мелания Тръмп никога не биха се унижили да подражават, да копират и да плагиатстват за каквото и да било семейство Обама. Това са медийни и журналистиче

19

sid

преди 7 години

тъпотата и отива

18

General URKO

преди 7 години

До KromПревзета ми се стори тая. "Аз там съм била, онам съм била, умна съм много - дрън дрън". Много голямо самочувствие....

17

Krom

преди 7 години

Е хайде холан, специалисти. Яжте и на жената ... пардон, няма защо да Ви се създават удоволствия. Три пъти изслушах речите на двете, и да кажа, освен по косвени белези, няма особено много прилика. Това е предизборна семантика и няма как да се измисли грандиозна нова такава, ако не си Борис Джонсън. Хайде да не сме толкова големи специалисти. А, да си кажа откровено, за съжаление Тръмп няма шанс. Подбран е така, щото Я-с-т-р-е-б-а Хилари да кацне безпроблемно на Президентското място.

16

Анонимен

преди 7 години

Голям плагиат е тази Мелания, бе! Говори на английски, като Обамица, носи рокли пак като Обамица, говори за "американските ценности" също като Обамица, майка е също като Обамица, абе - изобщо плагиатка! Интересно е да се сравни пък речта на Обамица с предшестващата я "първа дама". Че те всички говорят щампи, те са правени по шаблон, какво друго да измислят...

15

Один

преди 7 години

Аве, отгледали са ги едни и същи родители.

14

Анонимен

преди 7 години

Поне не е черна. Разбирам, че няма да помогне на хора които искат да повърнат бързо, но какво да се прави.

13

До №15

преди 7 години

А аз се чудех, защо потребителите във форума са ми наплякали минусите на 13-ти. Извинявам се!

12

ййй

преди 7 години

До от СAЩАко образованието се ценеше нямаше да има над $1 трилион дългове на студенти които не могат да ги плащат.. Всеки един от тях за нивото си на образование щеше да може да си намери работа с която да си плаща дълга.. Явно, че щом не плащат образованието което са получили за тези пари не струва нищо!

11

Анонимен

преди 7 години

Мишел Обама е мъж.

10

от СAЩ

преди 7 години

Нa вaс може и дa ви е все едно, зaщото ви упрaвлявaт нодообрaзовaни екземпляри, но тул обрaзовaнието се цени, поне когaто стaвa думa зa упрaвлявaщия елит. Мелaния е дaлеч от обрaзовaнието и клaсaтa нa Мошел Обaмa. Рaсaтa нямa общо, мaнекенството обaче имa.

9

Анонимен

преди 7 години

Ама то и Роска Плевнелиева да сложите редом то тези две жени, няма да се различава съществено откъм словоблудство.

8

Анонимен

преди 7 години

Работа в смисъл честен труд няма нищо общо със семейството Тръмп, нито със семейството Обама. Тяхнята работа е манипулация и лъжа.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами и те като тъпите футболисти, заучили няколко врази от типа: Играем мач за мач", "Подготвени сме на 100%", "Малшанс", Изпуснахме победата", "Гледаме напред следващия мач." Едно и също дъвчат и политиците и първите им дами и вторите им любови.

6

Анонимен

преди 7 години

тази поне мога да я гледам за разлика от мишел обама

5

Анонимен

преди 7 години

като е хубава всичко ще и отива, както когато си дръглива кр***нта нищо не ти отива. визирам първия субект с неизяснена полова принадлежност

4

nick

преди 7 години

Речта е просто пренаписана, така както Обама я взаимства от други преди нея.. Плагиатство е когато изреченията съвпадат, а не когато три думи (Не последователни) съвпадат..

3

М, да ...

преди 7 години

А дали Мишел Обама сама си е написала речта или и двете речи са написани от някой трети, м?

2

Анонимен

преди 7 години

Иска да прилича на чернокожа?? А мъжа и?