74

РОССИЯ

преди 8 години

едиствената сила която пази мира в света .мои познати от москва бяха в созопол този месец .ими каза браво на българите подържат путин .дай бог живоит и здраве да пази мира в света.тя ми предаде думите на българите и се увериха че българите обичат руснаците.това е било ще бъде и завинаги между двата народа любовта им няма да истине

73

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

путин испрати видео послание на франсоа и френският народ .защо това непишете

72

Анонимен

преди 8 години

Русия определено има интерес израелски или катарски газопровод да няма.Засега помага на шиитите, но едва ли ще го прави, ако шиитите и сунитите се договорят.Потърпевши от газовата война са сирийците и европейците и нека да не се самозалъгваме, че войните в Близкия изток са за нещо различно от енергоизточници. Преплитането на интереси във въпросния регион никога не е било с толкова много неизвестни.

71

Боби

преди 8 години

До Анонимен 74 продСеверен и часта изградена от Южен поток ти подсказват че БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО тръбите могат да минат от Египет или Израел по дъното на Средиземно море до Гърция и дори Италия.Мислете бре хора МИСЛЕТЕцяла северна Африка продава на Южните страни от Европа ГАЗ и НЕФТ.

70

Боби

преди 8 години

До Анонимен 74Анонимни 4 години има война в Сирия, Последнат агодина има и ИД. Бежнците са в Йордания и Турция(като там има от кол и въже други бежанци като почнеш от Пакистан, Афганистан ...)Русия се намесва.Турция Най-големия Съюзник на Русия пуска тълпи бежанци към европа след призива на Меркел още един Най-голям Съюзник на Русия. Извинявай но трябва да си *** за да повярваш в това.

69

Боби

преди 8 години

До Анонимен 65Китай и Виетнам УНИЩОЖИХА КХМЕРИТЕ ФИЗИЧЕСКИ ЕДИН ПО ЕДИН ако не знаеш запада не си мръдна пръста. А води КОЛКО ГОДИШНА ВОЙНА СРЕЩУ ВИЕТНАМ?Алжир е изцяло на съвестта на Французите. Чак 20 години след като се "освободиха" от Френска колониална администрация се обърнаха към СССР/РФ.А ЗАИР не КОНГО е ВТОРОТО НАЙ-БОГАТО НА РЕСУРСИ ПАРЧЕ В СВЕТА и за него МНОГО ама МНОГО ИНТЕРЕСИ СЕ БОРЯТ. Там не знаеш КОЙ КОЙ е.

68

Анонимен

преди 8 години

На ултрабогатите тези атентати са им тъкмо, защото те самите са недосегаеми, а средната класа и плебса трябва да се държат в страх и подчинение.

67

Анонимен

преди 8 години

Русия в злобата си към ЕС поддържа Асад , подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Но коварството е в това че по този начин пречи и на тръбите от Египет и Израел и други източници на газ да достигнат ЕС !!!

66

Анонимен

преди 8 години

Имам такова чувство, че самр Вова реално се бори с това мракобесие. Проез 2000 година като стана президент каза "И сортире их паймаем, и там из замочим". Лесно е за превод.

65

Анонимен

преди 8 години

Европа е разграден двор.Прости хора-слаба държава-това е демокрацията.Онзи полуплешив пингвин, дето плаща 10 бона заплата в ? на фризьора си, не става за лидер.Логичният въпрос е кой има интерес лидерите в ЕС да са слаби?Логичният отговор е ултрабогатите.

64

Анонимен

преди 8 години

69За 40 години управление на Кадафи един случай на тероризъм в Европа. Браво, похвално!Не усещаш ли колко си жалък?

63

Анонимен

преди 8 години

67какви кхмери вее...говорим за Париж и за първопричината...а тя е че Садам и Кадафи озаптяваха терористите си в собсвените си страни . Кхмерите ли правят самоубийствени атентати в Европа?

62

Анонимен

преди 8 години

До 64Аре бе не е имало, кой гръмна самолета над Локърби, а ???

61

Анонимен

преди 8 години

54, Тези *** облажили се от фондацийката на Сорос са от рода на Тиквата, които днес се пишат демократи. Що не го спомена това или така ти е удобно, а?

60

Анонимен

преди 8 години

До БобиАре бе не е имало, я прочети малко за червените хмери, за т.н. Демократично Конго, за Алжир, а прочети па тогава пиши

59

Боби

преди 8 години

До Анонимен 68До към 1979 мисля последната колония се отдели и получи НЕЗАВИСИМОСТ. СССР финансираше освободителни движения - по соц образсец - това да. Тогава ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ не съществуваше като термин. Обезглавяване, Варене на хора, показни разстрели и бесена на не Мюсюлмани такова нещо ако беше се случило пр "народоосвободителните" Москва лично за да си запази имиджа щеше да изколи(в прекия смисъл на думата) собствените си сподвижници.САЩ не ги интересува - резултата ИД

58

до 61

преди 8 години

Кога започна всичко, ве * неземен? При режимите на Садам и Кадафи имаше ли атентати в техните страни? Кой ликвидира тези двамата? хамериканците или баба ми?

57

Анонимен

преди 8 години

До БобиИ защо докато тия страни бяха колонии на запада нямаше ислямски фундаментализъм? зашо всичко започна когато КГБ започна да финансира т.н "народни революции" и не само в тия страни, ами в Южна Америка, ами в Конго, Ангола, Алжир...... кой стоеше зад т.н. "народни революционери", Карлос Чакала с кой работеше с Асад, Кадафи, Садам, Щази, КГБ те му даваха пари да създава клетки

56

Боби

преди 8 години

До Анонимен 53Леле коло си наивенДАГЕСТАН НЕОБЯВЕНАТА ВОЙНА - ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА - 150 БОМБЕНИ АТЕНТАТИ ГОДИШНО и над 200 ПРЕСТРЕЛКИ С НЕЗАКОННИ ВЪОРЪЖЕНИ ОТРЯДИ ГОДИШНО?През това са минали Руснаците и много добре знаят как да се борят с ТЕРОРИСТИ.Точно за това имат и успехи в Сирия.

55

Смях

преди 8 години

До платените АГЕНТИ на влияние от НПО !!!!Опитвате се отново да прехвърлите вината на Русия, за това ви плащат в крайна сметка :)Но....... Как ще коментирате факта че Ал Багдади е агент на "Мосад".... Информация потулвана от нашите "незвисими" медии !!!!!