8

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

защо преди да издавате нови заповеди или закони не мислие за последиците обмислете предсавете си на техно място и ще ви питам дали ви е харесало на някои си заповедта или закон.ама всички сте един дол дренки колко ви платиха зада задушите този бизнес

7

Киро Масуря

преди 7 години

Да, бе , да!... На Китен или подобен мизерен плаж, наврян на безплатно място у скалите, ако и един малул не мушнеш, за кво си одил на море!?

6

(-_-)

преди 7 години

Защо пък да не купувам? Пак се опитват да задушат малкия бизнес! В Гърция например никой не закача плажните търговци. Продават хорицата банички, пирожки и какво ли не.. Някой са досадни, но какво от това - ако искаш купуваш ако искаш не купуваш.

5

internetlumpen

преди 7 години

"Лафка" няма ли да почват да продават мамули!?Тази агенция е нанесла една от най-големите вреди на малкия и семеен бизнес. Около нея съществуват още безброй чантаджии, схеми за рекет и корупция. Само фактът, че ядем фалшиви храни закупени свободно от веригите и че кренвиршите станаха по-вредни от цигарите са достатъчно показателни, колко е корумпирана.

4

Нинджа

преди 7 години

Брех ....как съм преживял 80-те години се чудя.... то царевица от казани, то глутен, захар, ваксини ....как съм жив?

3

Анонимен

преди 7 години

Купувайте само от хипермаркети и молове.

2

Интересно,

преди 7 години

тази година за първи път видях и в Гърция да продават царевица на плажа.

1

Анонимен

преди 7 години

Щото тия с казаните царевицата не им е обложена с ДДС, 2-3 други държавни такси и данъци. Тая *** в парламента не спря да смуче кръвчица, дeйба техната мaма!