25

Анонимен

преди 8 години

Ето това е най демократичната страна в която лошите ги взривяват за това нямат лагери като през социализма.

24

Анонимен

преди 8 години

Много млад ветеран дошъл от Афганистан и кога е дошъл,ако не се е върнал от там,шот доколкото се знае до 21 год. те не са пълнолетни и кой е взел това решение вместо него,той или е параформалник с формацион за таквиз учястия или е тамошен без формацион към лодкарите напреки приближаваши към китоловците,а тях ги подбират с изисквания за формация и фармация под учет,въобше в Афганистан има ли китове или само акули са внесли и дали онзи ден е навършил 25 год.щом се скитал в странство и донесъл бомб

23

Анонимен

преди 8 години

американците най-накрая започнаха да виждат,че проблемът е при тях и техния консуматорски и расистски начин на живот и експлоатация на всичко живо по планетата,не че при другите народи го няма ама в щатите е на висота

22

Анонимен

преди 8 години

Дори след ликвидирането на 25-годишния ветеран от Афганистан Мика Джонсън, улиците на милионния Далас са пусти. Рядко се мяркат коли и пешеходци.

21

Анонимен

преди 8 години

"В стрелеца от Далас открили материали за бомби"Че то във всеки дом, магазин и аптека на тая планета ще открият материали за бомби...Ако не си ги комбинирал в устройство, не си бомбаджия.

20

ха ха

преди 8 години

Открили са отпечатъците на Путин и разпитват таксиметровия шофьор , който го е оставил пред руското посолство.

19

Хейтър Тролев

преди 8 години

Открили са всичко , което не можаха да открият в Ирак. Плюс снимка лично подписана от Луцифер и Осама

18

Анонимен

преди 8 години

Забравили са да открият и книгата със заклинания за призоваване на Сатаната. Веднага да отидат да я подхвърлят, за да могат властите да замажат нещата и да кажат, че не било заради расова омраза, защото в САЩ такива неща не се случвали.

17

Анонимен

преди 8 години

До 14 - имате право, да, но точните исторически факти показват, че най-често племенните черни вождове са продавали своите съплеменници на мусулмани араби търговци на роби от векове до сега, и ТЕ са ги продавали на белите.Жива търговска верига. Белите не са единствените виновни и те първи забраниха робството в света.Арабите продължаат и до днес

16

Анонимен

преди 8 години

"Дори отиват в нашата родина и застрелват дивите ни животни за развлечение".Ами като не ти изнася Америка, махай се в твоята родина и тази на предците ти !

15

DEIMIAN STANFORD

преди 8 години

v amerika vseki ima arsenal nqkoi imat i djipove s kratechnici s protivotankovi patroni taka che bqlata raziuzdena paplach da vnimava

14

Анонимен

преди 8 години

И това го казва човек с цял арсенал в къщата си. Отделно, че стреля по полицаи.

13

DEIMIAN STANFORD

преди 8 години

chingetata ubiha dvama nashi bratq i nie ubihme 5 beli chegeta za otmashtenie ... afro-amerikaneca nqma da tarpi poveche belia botush

12

Анонимен

преди 8 години

В "родината" на този, по негови думи Африка, а не Америка, едни черни хора избиват цели племена от други черни хора, режат им ръцете и гърдите и т.н. и т.н.И така от векове.И така отпреди белите колонизатори да внесат ред в опечената им от слънцето ***.Като не му харесват белите, да си ходи в "родината", ама не му стиска. Трябва да е благодарен на белия търговец, продал дадо му в робство, защото инак сега щеше да е *** от Черна Африка вместо американски гражданин.Черен неблагодарник!

11

Grigor

преди 8 години

Ааааа ти да видиш, имало и такова нещо като черен расизъм, ама досега беше табу да се говори за него, нали? Къщите ви трябва да подпалят за да се усетите.

10

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Това я чака и Европа! Хамериканския модел е едно уродливо експериментче и ще се сгромоляса като Вавилонска кула, СССР, Берлинската стена и прочее подобни опити.

9

Деймиан????

преди 8 години

Как си се кръстил само!По ше ти отива на поста да се казваш например Бабатунде някой си ....Ай бягай си при братята в зоопарка!

8

До Деймиан

преди 8 години

Ей, маймун! А банан отзад ?

7

Питър Бота

преди 8 години

Сами си го прайм ве! Що ги отвързахме тия????

6

Анонимен

преди 8 години

Белият човек с жестокостта си е покорил целия свят. Време е ислямистите и цялата черна *** да си припомнят за това му качество. Стига толерантност.