83

До Пл Петров

преди 8 години

Виж бе умник,за 30 години управление на Асад( Сега който е ,а преди него баща му) населението на Сирия се увеличи от 7-8 милиона на 22 милиона.Не те знам колко си голям но аз помня ,че тук се даваха рушвети да се уредят хората да отидат на гурбет в Либия и Сирия.Бяха пдредени и богати държави преди приятелите ти от САЩ да ги демократизират.Така ,че не слагай Путин навсякъде ,той все пак се намеси преди половин година ,а янките и съюзниците бомбардират там вече три години

82

Втрещен

преди 8 години

Сигурно така им харесва повече визията. По-модернистично и абстрактно.

81

ПОЛУ-ИДИОТИ

преди 8 години

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА ...САЩ !!!

80

П.Петров

преди 8 години

До Анонименн 91,Това всъщност е дело на другарите ти Путин и Асад, който бомбандират наред, без да подбират- все им е тази дали са джихадисти, бунтовници или цивилни. Спомни си, че всичко започна след ареста на няколко деца, заради анти правителствени лозунги.Наскоро кюрдите публикуваха снимка на бившата къща на Багдади в Манбиж, където другарят ти Асад го е приютил.

79

антиседераст

преди 8 години

Смъртно ненавиждам нарко- евроатлантическата ***...стия.

78

до 90 Наблюдател

преди 8 години

Рано дрогирали се гейатлантуци са ви маркирали минуси.

77

Анонимен

преди 8 години

Това сътворяват най " демократичната" държава в света САЩ . Разруха и смърт. Всеки при тази гледка би изрекъл " да бъде изравнена с земята тази държава". Но там десните военнолюбци са една шепа, защо трябва да се унищожи една държава заради малка група десномислещи *** ?. Във всяка държава има по една малка група наркоманизирани десни политици желаещи война и смърт. Добре ще е трезвомислещите да смажат тези военнолюбци и въпросът ще се реши в световен мащаб.

76

Наблюдател

преди 8 години

Господи колко смърт и разруха са донесли "демократизаторите" по цял свят! Но рано или късно ще се задейства закона за "каквото посееш - това ще пожънеш".

75

Анонимен

преди 8 години

Или странични ефекти от налагането на американската демокрация. Добре ,че нямаме петрол в БГ....

74

123

преди 8 години

В България е почти същото, само че без война.

73

747

преди 8 години

Война срещу цивилизацията... надделява примитивизма

72

сдфгх

преди 8 години

До SpaceXНали? Е, сега и да викат "Най-добре е танковете да дойдат", няма да се плашим, че нещо ще дойде.

71

Анонимен

преди 8 години

И в Габрово можеш да направиш като следвоенните.

70

до льохман

преди 8 години

Ама ти наистина си льохман. Брат с брата си да се бие? Българи срещу българи? И за историята на Китай знаеш точно нула. А ако бяха пуснали танковете, щеше да стане като Косово тук. В Китай отвориха пазарите и я виж къде ти е произведена клавиатура, от която пишеш глупости? Обаче Китай има ресурси и работна ръка. Ние имаме продажни политици, философи, някаквикафяви и мързели.

69

Льохман

преди 8 години

Преди демокрацията и след демократизирането, нагледен пример за демокрация и свобода. Е и Китай вадиха танкове някъде около 1989, но не се демократизираха и затова не е разруха там. Просто бяха по- бързи от Башар. Ако Петър Младенов беше и той по- бързичък, сега можеше да сме като китайците. И без туй имахме производствени мощности, много от които нови и немски, лично съм виждал през 90-те, преди да ги разпродадат или унищожат.

68

Анонимен

преди 8 години

*** грозния обезлесен град. дано да го изринат из основи и да поникне гора там, ама надали, с всичките австралопитеци отгоре му.

67

Анонимен

преди 8 години

Преди САЩ, след САЩ.

66

моя

преди 8 години

И не се казва комунопитеци, а ***. Защото все правят нещо, ама без да мислят какво провят.

65

Анонимен

преди 8 години

Какво ми говорите за Дамур за Цар Освободител. Тази статия е за Халеп и за резултата от терористичните действия на демократично подготвените и спонсорирани борци за свобода и демокрация. Това е само един пример от близкият изток а за останалата част?

64

моя

преди 8 години

Е моя ли е вината, че Иван Грозни уби сина си и сложи край на българската царска династия? Това стана като мъст, че затри братята си от Волжска България. Инак и днес българин щеше да е на руския трон.