9

Пепи

преди 1 месец

Аз съм .

8

Реалист

преди 1 месец

Станислава Цалова навъртя години за пенсия в бтв,но се движи из студиото като преп..ирана,гледайки зад паравана градусите за времето.Тъжна гледка,която я няма дори в тв 7/8-ми.

7

преди 2 месеца

Пепи не му се сърди на Иван че ме вижда навсякъде. То е защото не остана акаунт тука от който да не съм писал, включително и профилите дето се вихрят под политическите новини. Хакам тоя сaйт вече 10 години през толкова експлойти в скриптовете че още не могат да ги запушат. Веселба да става. Резултата от това е че много хора сега като Иван имат ши3офрения и ме виждат навсякъде, дори в огледалото. По3драви на Ребово, аста луего амиго и фелис навидат

6

пепи

преди 2 месеца

До Иван. Аз съм пепи . Бях в Испания а сега работя в сервиза за компютри в София . Имам и къща в реброво .

5

Анонимен

преди 2 месеца

Браво Бат Пешо да си жив и здрав

4

Петър

преди 3 месеца

Не се заяждайте с човека, че си има проблеми. Търси внимание. Най-вероятно отхвърлен човек, еректилна дисфункция и желания към същия пол, които го карат да манифестира агресия. Адашът Пешо е май Петя.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Аз обичам да трепя комари, добре че зимата няма. Но пък може да се намери някой мравуняк за пиратка. Полезното е, че така ще спася някоя котка която ще се стресне и ще слезе гумата преди някой да я е смачкал.

2

до Иван

преди 3 месеца

Авторът на снимката, именувал се Пешо се подвизава още под следните псевдоними: Минко 47г ерген, Сидней Ав$стралия, Варг, Пепи, Красив и Богат Гущер и още много други.

1

Иван

преди 3 месеца

До автора на снимката Харесва ли то да тормозиш и измъчваш животни? Нали знаеш това на какво е признак - на дълбоко и сериозно душевно разтройство, на липса на самочувстивие и липса на възможност за реализация. Всички убийци са започнали с тормоз на животни.