8

Пепи

преди 1 година

Аз съм .

7

Реалист

преди 1 година

Станислава Цалова навъртя години за пенсия в бтв,но се движи из студиото като преп..ирана,гледайки зад паравана градусите за времето.Тъжна гледка,която я няма дори в тв 7/8-ми.

6

преди 1 година

Пепи не му се сърди на Иван че ме вижда навсякъде. То е защото не остана акаунт тука от който да не съм писал, включително и профилите дето се вихрят под политическите новини. Хакам тоя сaйт вече 10 години през толкова експлойти в скриптовете че още не могат да ги запушат. Веселба да става. Резултата от това е че много хора сега като Иван имат ши3офрения и ме виждат навсякъде, дори в огледалото. По3драви на Ребово, аста луего амиго и фелис навидат

5

пепи

преди 1 година

До Иван. Аз съм пепи . Бях в Испания а сега работя в сервиза за компютри в София . Имам и къща в реброво .

4

Анонимен

преди 1 година

Браво Бат Пешо да си жив и здрав

3

Петър

преди 1 година

Не се заяждайте с човека, че си има проблеми. Търси внимание. Най-вероятно отхвърлен човек, еректилна дисфункция и желания към същия пол, които го карат да манифестира агресия. Адашът Пешо е май Петя.

2

до Иван

преди 1 година

Авторът на снимката, именувал се Пешо се подвизава още под следните псевдоними: Минко 47г ерген, Сидней Ав$стралия, Варг, Пепи, Красив и Богат Гущер и още много други.

1

Иван

преди 1 година

До автора на снимката Харесва ли то да тормозиш и измъчваш животни? Нали знаеш това на какво е признак - на дълбоко и сериозно душевно разтройство, на липса на самочувстивие и липса на възможност за реализация. Всички убийци са започнали с тормоз на животни.