14

муспи

преди 8 години

Вижте какво нещо било Демокрацията! Тези дето обраха ЦЕКА с над 30 милиона, днес не са в затвора, а са негови спасители?!

13

do Черепа

преди 8 години

Кой ти дава право да пречиш на отбора?Къде беше миналата година, когато Гриша Ганчев пое ЦСКА във В група и спечели купата на БЪлгария. Сега той има план за изкупуване на старото дружество. С какво право ти ще се буташ там? Просто ще има пререгистрация? кой ще чака 30 години да се издължаваш?Мафиот!

12

Чоко

преди 8 години

Защо да вярвам на Черепа. Миналата година по това време той беше привърженик на започването от А Окръжна група. Година по-късно той реши да оздравява дружеството. Какво се случи през тази година? КОЙ решжи, че ЦСКА трябва да стои още 3-4 години в ниските дивизиии да се оздравява в продължение на 30 години. КОЙ ще си чака парите 30 години?След 30 години тези 23 милиона на колко ще са равни в днешни пари?

11

Анонимен

преди 8 години

В заглавието АВТЕНТИЧЕН трябва да.е в кавички, а не ЧЕРВЕН

10

Hahahahahah

преди 8 години

Левски излиза от А група ЦСКА става Литекс ахахахаххахаха има ли още тапунгери да ревът за БГ футбола ?

9

Анонимен

преди 8 години

От 2 до 10Божков е имал 3млрд. преди 10г. Дори един лев да не е спечелил от тогава, пак има 3 млрд. Това приравнено към моя стандарт означава все едно аз да имам 3000 лв. а дълговете на ЦСКА да са 30 лв. Аз, а и всеки истински фен на ЦСКА не би си поколебал и две секунди какво да направи. Божков прави ли го? Мислиш ли, че изобщо му пука за ЦСКА? Единственото, което иска, е да печели от базите тези 30г. И любимият му Леевски да е без конкуренция.

8

до 2

преди 8 години

Как и да е е за предпочитане пред алтернативата да се закрие ЦСКА, не мислиш ли ? Друг избор нямаме ! Другият вариант е да подкрепим ГМО-Уродът на Ганчев, който пък няма абсолютно нищичко общо с червеният клуб.

7

ти под мен

преди 8 години

Ти го каза, предпочиташ ГГ пред ЦСКА ! Айде бегай у Микре, припознавачо.

6

Анонимен

преди 8 години

Цесекар съм и предпочитам ГГ пред този "автентичен" ЦСКА с Дучето, Цимбика и Божков, който няма за цел да ни оздрави, а да ни заличи от големия футбол завинаги!

5

ала-бала

преди 8 години

Така и не разбрах какво значи "автентичен". Ако беше автентичен щеше да е на подчинение на Министерство на отбраната. Илия Павлов ли е бил автентичен, Сашо Апашо ли, Васил Божков ли, Титаните на мисълта ли... Кой им дава право да се отъждествяват с идеята ЦСКА? Разграден двор е държавата и затова е такъв резултатът. Имали да дават на спортното министерство 14 млн.?!?! Ами кой ги проспа докато се трупаха? Като бяха 1-2 да беше излязъл някой да каже край. А не сега да умуват кой е автентичен...

4

ЦСКА

преди 8 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ФЕН НА ЦСКА ДА ПЕЕ В ЕДИН ГЛАС СЪС ТОМИСЛАВ РУСЕВ, Б. КАСАБОВ, ИВАН И АНДРЕЙ... КАК ПЛАНЪТ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА ЦСКА НА ЛАФКА И БОЖКОВ БИЛ ДОБЪР ЗА ЦСКА !!! А ТОЗИ ПЛАН Е ДОБЪР САМО ЗА ВРАГОВЕТЕ НА ЦСКА !!!

3

Анонимен

преди 8 години

Много има за крадене.Сашо Апашо не успя да гушне базите,а парите са там.Играта е за пари,всичко друго е за ф(р)енската любов.

2

Анонимен

преди 8 години

Васил Божков е на 60г. Прави си сметката 30г. да връща дълговете и като ги върне в следващите години да започне да печели. А, бе хора, как му вярвате?????????????????????????????????????????????????????????????

1

gost

преди 8 години

Играят си на партизани