14

РОССИЯ

преди 8 години

ес е диктатор ес ще се рападне .англия излезе от ес сега ще обвинявате русия тя е виновна че ес се распада .слд англия ще излиза австрия италия само бългаария ще са най верните на германия няма да има изневяра бай *** а най верният гей и ка пена най верната протитутка

13

Наблюдател

преди 8 години

За сега не се забелязва разбиране в ЕС какво им се случва. Поне от първите умозаключения не си личи да разбират, че ако не се направят радикални реформи в ЕС Brexita минава в поетапен Exit!

12

Анонимен

преди 8 години

В по-малките населени места имат по-малко африканци и араби.Съвпадение?

11

AZ22

преди 8 години

За всичко е виновна онази сенилна бабка Меркел! Ама и на нейния пудел ще му запари на д.то много скоро.

10

айде бе

преди 8 години

До АнонименНа "ларви" не лежат, а на излюпените от ларвите?

9

God

преди 8 години

Великобритания скоро може да се казва Разединено кралство Англия и Уелс. И англичаните ще трябва да избират - или ще започнат да работят в селското си стопанство или ще се напълнят с още повече пакистанци и индийци (те бели колонии вече нямат). Ако им е кеф да са черна, мюсюлманска страна, може би направиха услуга на ЕС с излизането си.

8

Анонимен

преди 8 години

До 14 полуанонименНе е точно така. Даже тъкмо обратното е. Но за нас като държава даже по-добре е.

7

gtf

преди 8 години

щом всички мишки са против излизането на Великобритания от ЕС, значи за британците това е правилното решение ! Кво негативно финансово отношение да има - напротив, така е 300 пътио по-добре за британският данъкоплатец - пазара си е пазар и толкова, кво плашите хората само ?

6

Анонимен

преди 8 години

"тези, които са искали оставането, може би са си останали вкъщи, или са били подведени от информациите, че ще има превес за оставането"Като цяло техен си проблем. Да са излезли да гласуват!

5

Поколение Д е б и л

преди 8 години

Липсата на истински политици в ЕС и в Света , доведе до катастрофални последствия.

4

до 13

преди 8 години

Тенденциозно изказване. На стари ларви не се лежи.

3

Бл Благов

преди 8 години

Като им мине пиянството и разберат ,че стават по-бедни от срива на паунда ,а и евентуален разпад на Великобритания с оттеглянето на Шотландия и Ирландия ще дадат заден ! Всичко е игра на спекулантите. За тях паунда, йената и до накъде рублата са им любимите,спекулантите най-обичат тях да клатят!

2

Анонимен

преди 8 години

въй! и сега следва война???

1

Анонимен

преди 8 години

Като в Брюксел са събрани най-изявените некадърници и самия Брюксел се е превърнал в клика на посредствеността... нека след това да обяснят, че тъ'пите и неграмотните са виновни за брексит-а. ха-ха-ха-ха