57

Анонимен

преди 7 години

Тоя въшльo, кво си мисли бе? Че може да си приказва, квото му дойде, като на село у кръчмата? Кой го избра тоя ***, за президент бе?

56

Анонимен

преди 7 години

Пребедента ясен, но този бът Бойко ми хареса!...този път!!!

55

Анонимен

преди 7 години

Прецедента на България е пак в издънка! А му остават още 6 месеца да забърква каши. Способен е да предизвика и м/угалактическа война. Прецедент!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Евала на Борисов, каква работа имаме ние в подобна флотилия извън НАТО, Румъния е ясна - иска да си вземе Молдова, но Приднетсровието и пречи, Турция - е за нея няма какво да ви обяснявам след този свален самолет, та каква работа имаме ние там !!! Ако България има от някой от който трябва да се пази, това е Турция, а не Русия.

53

Анонимен

преди 7 години

Румъния е наш естествен съюзник, няма нищо по-нормално от това да имаме с тях силно присъствие в Черно море за да се предпазим от мераците на кремълските бандити, а тия двамата на снимката са просто едни кремълски агенти като Орбан, бивши комунисти правещи се на демократи

52

олигофрени

преди 7 години

*** *** болшевики

51

Су 34

преди 7 години

Плевнелиев по свой начин може да ускори освобождението на България от евроокупацията.Всъщност, този човек почва да ми харесва.

50

Пешко

преди 7 години

Ха, даже анонимен 39 сам си признава, че само мярка мутрата на този (българския президент) и почва, та се не спира

49

Анонимен

преди 7 години

Е Вие какво очаквате от бивши комунисти минали щколовката на ГРУ, те тия са демократи и евроориентирани само на думи, на дела са си кремълски разбойници

48

Су 34

преди 7 години

Ракетите Пършинг и Круз не се проузвеждат вече, бе профан, американските ракети съснсреден рсдиус са Пейтриът.

47

тик так

преди 7 години

До ПехотинецНе говори глупости от името на народа,и да не закъснееш за гей парада в събота ....

46

Пешко

преди 7 години

До НиколайТова е придобит рефлекс, станал популярен с експеримента на Иван Павлов и наречен Класическо кондициониране, но по-известен с името Кучето на Павлов. Подобно на въпросното куче кутевизмът само да мерне снимка на Плевнелиев или бегло да прочете някъде нещо, свързано с Русия, започва на мига да слюнкоотделя и беснее. Какво точно всъщност пише за него не е важно - редовият кутевист инстинктивно се мята на амбразурата и почва с опорните точки

45

опомнете се

преди 7 години

Румъния се чуди как да се защити от ответен Руски удар,след като разположи американски ракети насочени срещу Русия,Украйна продължава да убива хора в Донбас въпреки подписания договор,на власт там са превратаджии и фашисти,Турция въоръжава терористи и купува от тях краден нефт,води дълга и кървава гражданска война срещу Кюрдите!с тези ли ще правим флотилия и ще заплашваме Русия!?боже опази пак избрахме губещата карта.

44

Анонимен

преди 7 години

България не е видяла нищо добро от мужиците! Те наложиха схизма не признаха заедно с гърците на Българската Екзархия, не признаха Българска църква и етнос! Войната срещу Турция бе за проливите. Те насърчиха сърбите да нападнат България, те признаха и признават македонска нация. Те докараха комунизма в България. Те никога не са мислили доброто на България.

43

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-бързо изметем Герб от властта , толкова по-добре за националната ни сигурност!

42

Анонимен

преди 7 години

Те подводницата я бракуваха отдавна. Сега имаме две бракувани фрегати по на 50 години, които не се отдалечават на повече от 100 м. от брега.И най-интересното е, че имаме 2 фрегати и четирима адмирали.

41

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев долу и на съд, ето бута България във война заради американски интереси!

40

Су 34

преди 7 години

Аха, ся като ти западаха ракетите по главата и взе да викаш четете темата. А вчера викаше - Общ Фронт срещу агресора в Украйна, нали? Те и бандеровците в Донбас вече две години все гонят агресора Русия оттам, а само вчера русите са ликвидирали над 200 укроокупатори!

39

Анонимен

преди 7 години

абе, мижитуркии какъв флот какви пет лева? с оная подводница от преди 60 години и няколко рибарски кораба ли ще го правите тоя флот? нали се сещате, че руснаците ще го изметат за секунди само с 1% от черноморската си флотилия. къде сте тръгнали на гол тумбак чифте пищови, я сядайте и мирувайте, че сте доволно пр0сти!

38

666

преди 7 години

Е ТЯ ТУРЦИЯ НЕ Е В ЕС ..РУМЪНЦИТЕ, КАТО В ЕС ,А ТУРЦИЯ, КАТО В НАТО ЩЕ НИ ОГЛОЗДЯТ..ЕДНИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЮЖНА ,А ДРУГИТЕ КЪМ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ...ПРИКРИТИ ЗАД НЯКАКВА ЗАГРИЖЕНОСТ...ПУСНЕЛИ МИГРАНТИТЕ ТУРЦИЯ НАТИРВАЙТЕ ГИ КЪМ РУМЪНИЯ.