117

Анонимен

преди 7 години

От тия нищо не става ,мутренска държава

116

Анонимен

преди 7 години

Ква тема ще повдига тоя , кво НАТО бе !?? Обща флотилия с поробителите срещу тези , които ни освободиха ??? Тия са за бесене !

115

Анонимен

преди 7 години

БАРАБАР РОСКО С МЪЖЕТЕ

114

Георги

преди 7 години

Плевнелиев е наи големият български президент за всички времена !!! Чест и слава !!! Моля всички саитове които се имате за български не публикуваите руски хибридни дезинформации !!!

113

ДЦ§

преди 7 години

Абе, на бившите Другари им е лесно, вземат статиите на "Работническо дело" отпреди 90-те и заменят "западния империализъм начело със САЩ" с " и "руския империализъм" и готовооо....А, навремето у нас наистина имаше журналистика, а не като сега - драскачи!Затуй речите на плагиата Пл по ностоящем преЦидент (бивш комсомолски секретар, а ние с вас знаем, че при другарите "бивши" няма) са толкова ефектни на Запад!Тцтц, тц...., квото и да говорим за соца, но поне качестменно образование имахме!!!!

112

аз

преди 7 години

Убеждавам се, че платените идеологически работници на партията и комсомола отпреди 89-та са най-голямата и гнусна ***.

111

ДЦ§

преди 7 години

Ахааа, :))))) Буда за пореден път дръпна ушлето но Пл и го шляпна по вратлето за неговата "самодейност"!!!!Бедния ни преЦединт, пак го отнесе на местно ниво!!!!!Бай-бай другарю комсомолски секретар! :))))))

110

123

преди 7 години

Какво НАТО, какви 5лв. ?! Плевенлиев и той да каже, кой ще плаща 620млн.? на ЗАО "Атомстройэкспорт", 620млн.? обещетение, за прекратяване на проекта - "Беляне", от страна на България. И виновните за това кои са и каква отговорност ще им се потърси ???

109

Су 34

преди 7 години

Пульо, колхозът в Грузия и Украйна ви удари с две- три хиляди души и пет самолета.Но вас натовските пионки ще ви изпука с цялата си мощ на 3 000 бойни атомни глави, които притежава ако се наложи.Искаш ли да ги опиташ или ще размахваш меченца в знак на протест?

108

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 145,чета всичко, чета и Поглед инфо, и Дърева, и Волгин, и Иво Инджев, и Комерсант, и и Руски дневник, и Стратфор, и Ричард Улф, и На всеки км. у фейса. Така се опитвам да си оформя гледна точка и да я аргументирам. Именно защото Огнян Минчев се води либерал, а може би не е, чета и него - много е показателно, когато някой с уж твърда позиция, омеква. Не че е омекнал, ами според мен е опитал обективно да анализира. Ако е верен анализът (че Тур подкокоросва), съм съгласен с него

107

Тинев

преди 7 години

Значииииии........ ама защо все като наа-асран си бе?

106

Анонимен

преди 7 години

Идеята на ръмунците е много добра.

105

До 141

преди 7 години

Доколкото си спомням поне през последните 20 години единствено американците разпалваха войни в десетки страни по света.Резултат:разрушени държави,хиляди избити хора,а сега и милиони бежанци от където се сетиш са се втурнали към Европа.Интересно защо нямат мераци за САЩ и дали изживяващата се като световен жандарм Америка би ги приела?

104

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 139, какво се цели, не разбирам аз. ЧЕтох преди малко анализ на Огнян Минчев - според цялата работа е инициатива на *** (не на НАТО), за да си върнат хегемонията в Черно море. Ако това е така, то не разбирам и упреците към президента, който каза пет пъти, че нещо такова може да се случи само в рамките на НАТО. Много сте се спекли кутевистите, голям страх от Вовата, нали ви е приятел уж - снимате се с неговия лик, носите какви бяха там лентички, руски знамена по повод и без

103

demograph

преди 7 години

Мислете с главите и стомасите си. Ние имаме интерес ЕС и НАТО да стават по-силни и единни. Така нито на Путин, нито на някой нов фюрер, нито някой султан ще може да разпали война. Разпадне ли се ЕС, разпада се и НАТО. Путхин тръгва към Украйна, немците и поляците ги хваща параноята и скачат стещу него, Ердо се взема на сериозно и посяга към нас...и изгоряхме. Ние сме в криво-ляво подреден мирен свят. Разбъркването му не устройва никого. Стига с тая глупава ""антивсичко"" истерия.

102

Анонимен

преди 7 години

Базата която имат НАТО в България, при военен конфликт с Русия, ще изчезне за няколко часа. Не разбирате ли какво се цели глупаво племе!

101

Анонимен

преди 7 години

Ако му бяха разрешили сам да вземе решение по въпроса,Плевнелиев тутакси щеше да обяви война на Русия.Но този път ББ реагира адекватно и му сви перките навреме.

100

ЕВРОПЕЕЦ

преди 7 години

ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ СТАНА ЯСНО, ЧЕ НИЩО НЕ МУ Е ЯСНО-ЗАСЕГА НЯМА НИЩО ЗА ФЛОТИЛИЯ, НО ЗА УТРЕ НЕ СЕ ЗНАЕ!

99

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 122, Ако Вовчо не се над.пи пак на Ердоганя в един момент може да му спрат Босфора и има да вие, нали се сещаш. Макар и почти 18 млн кв км мадър Раша е ограничена в морско отношение бая сериозно. Само на изток е горе доле добре, ама и там китайците не й дават да шукне

98

Анонимен

преди 7 години

Сейтчето умря хахаха от давна не бях влизал в този сайт с затихващи функции като гледам съвсем е утихнал....