19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРазбирачев, при мама и тате ли живееш и при чичо ли работиш. Да, прогресира мафията.

18

Анонимен

преди 8 години

От много работа само се гърбавее, не се богатее.Като се разболееш те завърта едно "европейско здравеопазване" докато те вкара в гроба и ...всичко е точно както трябва да бъде.--Кой рита срещу здравеопазването?Закона на джунглата е в пълна сила в Европа.

17

Анонимен

преди 8 години

Аз от години тука не помня да съм купил нещо английско. И в Лондон няма много английски стоки. Така че ако Англия се срине, което е много възможно, наистина ще намалее значително емигрантския натиск и тоя въпрос ще бъде решен. У нас той направо си е решен напълно. Не може на тоя свят да имаш всичко накуп заедно!

16

Анонимен

преди 8 години

16 смята 1 лев = 1 рубла и затова му се получава така. Но в Русия има наистина много богати хора. Малко са но ги има. И у нас има, ама не толкова богати. Всички знаем от какво наследство се пръкнаха.

15

1977

преди 8 години

До 10Би ли ми обяснил какво значи средна работна заплата?И какво общо има между твойта и мойта заплата?В нормалния свят има минимално заплащане на час!Само в бг,ме кфалифицират и усредняват(хората и заплащането по професии отдавна не са равни)

14

Ноа

преди 8 години

До Анонимен 18 Тръгвай! Ти голям славянин го даваш с това писане на латиница... Русия е скапана държава.

13

Анонимен

преди 8 години

До абе кayнСредната заплата в Русия е около 4 пъти по висока като наемите са 2 пъти по ниски, газта и отоплението е на много по ниски цени, бензина е 2 пъти по-евтин, билета за градски траспорт два пъти по евтин.

12

DDR

преди 8 години

До 11 Имигрантите са движели и ще движат света.Те са в основата на великите нации.Движението на хора, стоки и капитали са в основата на напредъка а той не се прави от хора които не са отивали по-далече от съседното село.

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи ти що не се се засилиш към краварника, а-а-ааа, не можеш, а, бе там нещо по-старшите партньори не пускат ***, що така, а?

10

Веселин Маринов

преди 8 години

Една опаковка транспиблок не ми стига за цяло лято !

9

И изводът е..

преди 8 години

..имигрантите цял живот вършат мръсната работа. Голям просперитет е да си имигрант, няма що.

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСредната заплата в Русия е 50 000 рубли, безработицата 5%. В евроатлантическа България средната заплата е 450 лева, безработицата 30%.------Марш към русия тогава !

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПрости хорица които си мислят че с техните пръдливи данъци хранят англичаните без да си дават сметка че никой не ги е карал на сила да отидат.Да си бяха стояли в България, сега щяхме да имаме безработица 60% - за книгата на Гинес.

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСредната заплата в Русия е 50 000 рубли, безработицата 5%. В евроатлантическа България средната заплата е 450 лева, безработицата 30%.

5

Анонимен

преди 8 години

Прости хорица които си мислят че с техните пръдливи данъци хранят англичаните без да си дават сметка че никой не ги е карал на сила да отидат.Също така те са едни от набиващите се в очи люде които в повечето случаи не подлежат на интеграция и слабо владеят местния език. Няма да им върнат данъците защото докато са заработвали са живели на територията на ЮК.Някои са толкова прости че си мислят за данъчната система от преди 10 години когато всеки един даваше на заем разписките за разходи на съседо.

4

Анонимен

преди 8 години

Надеждата ни остава в Евразийския съюз и приравняването на заплатите към руските от 6000 рубли.

3

българина

преди 8 години

Плашат англичаните че ще плащат много ако излязат. Но никой не казва какво ще спечелят, най ценното независима икономическа социална етническа демографска и друга политика която много лесно се трансформира дългосрочно в много повече пари... България след излизането от съюза на османистите през 1878 са и най силните години и се справи с всички проблеми.

2

Анонимен

преди 8 години

До българинакой се плаши?

1

българина

преди 8 години

А Англия ако си поиска по високата заплата? Ай стига сте плашили бе. Светът и Англия са оцелели и без ес както и ще стане. Истината е в съюз като бенелюкс само икономически и безвизово пътуване. Без общи политически органи. И сега най богатите са Люксембург Холандия и Белгия. Англия ще стане най голямата офшорна зона и пак ще спечелят. Сега е сащ и за това ги натискат да останат, контрола отделно