397

анонимен

преди 7 години

Заемите бяха взети от различни кредитори с огромни лихви от предишните правителства. ГЕРБ взеха заем от едно място с много ниска лихва и погасиха тези с голямата лихва с което спестиха пари в дългосрочен план.Сега си осведомен, гледай да си такъв и за напред преди да пишеш глупости.

396

Анонимен

преди 7 години

Нямат пари за елементарни разходи тръгнали да се мерят с световни сили като сащ и русия осъзнайте се малко

395

морски

преди 7 години

ГЕРБ заробиха България със заеми за столетия напред.ГЕРБ=КРАДЦИ.

394

Анонимен

преди 7 години

Аз пък имам тениска с пинокио !А защо му е толкова дълъг носа ?

393

Анонимен

преди 7 години

Без да съм специалист в областта съм на мнение, че на такова високо ниво не може да се изразява позиция от името на един народ срещу която и да е велика сила. Прекалено сме малки да се перчим и на дипломатически език посланието е твърде крайно.

392

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 567Добър ден. Сащ дърпа конците на всичко за жалост.

391

българин

преди 7 години

Русофилите, много се засягате като някой критикува Русия, а защо така не се засягате когато Путин и Лавров, Жириновски и сие критикуват и направо обиждат България? Нещо да ви жегне като обиждат собствената ни държава - не, ама ако някой каже нещо за матушка, и подскачате.... Какви българи сте вие ?

390

Анонимен

преди 7 години

Не представлява нацията а себе си.

389

Анонимен

преди 7 години

Защо ми се струва че се е обиркал пинокио !Русия застрашава ЕС защото се отбранява и е притисната от ЕС и НАТО .Както икономически така и физически военно .Аз така виждам нещата.Една змия ако не е закачаш не хапе !Обаче ако е настъпиш всичката отрова ще тръгне по вените ти .Не се занимавайте с Русия в ЕС ами питайте Меркел няма ли да покани още един континентс куковци в ЕВРОПА !Явно в ЕС са пълни нещастници управлявани от Америка !

388

наблюдател

преди 7 години

Добър-лош ще бъде добре възнаграден от господарите!Малка държава като България трябвада води добре обмислена и балансирана политика в интерес на нацията.Надявам се да изберем подобен държавен глава.Господина непрекъснато се излага и е добър корективкакво не трябва да е един президент,изразяващ само и единствено своето мнение.

387

Анонимен

преди 7 години

ЕХОООО г-н Плевнелиев, нали си българин и си избран от българи? Къде и как защитаваш националните ни интереси - икономически и политически.Ти ли си най ербаб от цял свят.В таз глава има ли нещо?Нали не трябва да създаваш врагове? Какви са тез приказки? Не може да ни маскариш така. Като не си съгласен хвърляй оставка и си говори като свободен. Но докато си президент бъди умен и умерен.Нашия побелял лъв...

386

От USA Посолството

преди 7 години

Мистер президент, явете се в счетоводството до 20-то число за обещания хонорар. Удоволствие е да се работи с Вас!

385

смирненски

преди 7 години

Човек без капчица чест, прави му чест.

384

морски

преди 7 години

Безгръбначното Росен Плевнелиев е срам и позор за България и българския народ.

383

Анонимен

преди 7 години

Проруската хибридна диаспора е извън себе си от речта на Плевнелиев.

382

Анонимен

преди 7 години

Един и същи човек няколко пъти пише за "30те страници" - то се вижда кой е трола, и колко му е акъла :)

381

Анонимен

преди 7 години

"не народ , а ***" казал Славейков и още ..САМО ЗНАЕМЕ, МОЖЕМЕ И ЩЕМЕ ЕДИН ДРУГ ЗЛОБНО ДА СЕ ЯДЕМЕ...........ВЪЗПИТАН, ОБРАН, ВНИМАТЕЛЕН- ТАКЪВ Е НАЛИ, А ВСИЧКИ КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО, НАЛИ ИЗБОРЪТ Е ДЕМОКРАТИЧЕН.

380

Анонимен

преди 7 години

Българите одобряват речта на Президента пред ЕП.

379

dp

преди 7 години

Близо 30 страници "коментари", кремълските слуги яко пропикаха газ заради тази реч.Дори само това да е направил добра работа е свършил.

378

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 549Много си забавен няма що