132

Анонимен

преди 8 години

беднави е фантазията за каква полиция и съд говорим за Слънчев бряг и Несебърработя във системата и спокойно мога да кажа и БОГ неможе да опази България,най-малко след 3 -4 поколения тогава има шанс -сега е на Баща му сина ,на леля му зет му и така всичко е мазало,който може да се се спасява който не може да работи за 1000-2000лв и да си трае ,че няма кой да го спаси

131

Жоро

преди 8 години

тия *** не ми изглеждат особено еволюирали :)

130

no name

преди 8 години

Тия куки, ако разчитат гражданите да им търсят контингента, мани по-добре да се закриват. Както каза ББ, не ме занимавайте с някаква махленска свада. Скарали се за парко място, чудо голямо. Никъде не съобщават дали има пострадали от случайно намиращите се наоколо хора. Ама да не си помислите, че това е гангстерска война. Неее. В БГ престъпност няма. Това са случайни свади. Слушайте краля слънце ББ. Най-големия трафикант. Всички канали минават през него. Да не мислите,че милиардите му са от друго

129

Анонимен

преди 8 години

За ко са им такива криви главите

128

Анонимен

преди 8 години

И защо само един човек е на всички снимки?

127

44

преди 8 години

Не бе,тия отивали да поливат отличните си резултати от матурата,но нямало паркоместа!Как да не сложиш бронежилетка и да извадиш брадвата и пищова?

126

Играч

преди 8 години

Тия на снимките всички до един са мутри!Но този на първата снимка си е направо "австралопитек"!!

125

Анонимен

преди 8 години

Какви симпатични момчета. Сигурно работят в някоя библиотека или благотворително хранят бедни пенсионери в някоя общинска кухня.

124

АТАКИСТ

преди 8 години

Тиквата с цялата си наглост коментира случая в Бургас: Това е махленска свада за парко места!Така ли, бе Тиква? А това че се продават в тази дискотека наркотици и един сикаджия решил да не плаща вече такса "спокойствие" на висаджията Очите и го разстреляха , като куче последния- е борба за парко място? Ти си за разстрел, бе Тиква!Толкова нагъл!Мутренските години и показните убийства, за махленски свади ли ги имаше , ве Мутро нагла цинична?

123

Анонимен

преди 8 години

Това е националният отбор по физика.

122

Анчо

преди 8 години

Освен имената им кажете и прякорите. така никой няма да ги познае. :))))

121

Анонимен

преди 8 години

Всички са психопати и убийци като им гледам чутурите. Тези всичките поне 30 години в панделата трябва да ги тикнат. А иначе Митьо Очите дано хвърли топа,.

120

Многострадалеца Боко

преди 8 години

Известните антрополози да идват тука да изследват , тука има в изобилие ***, австралопитеци, хомо сапиенс и т.н , и военно положение да стане няма спасение, цяло чудо е че няма убити или ранени невинни хора ...

119

Анонимен

преди 8 години

Всичките тези са с огромен коефициент на мисловна дейност. Всичките висшисти с по няколко дипломи и признания в науката. Поклон!

118

Хляб и зрелища

преди 8 години

Гледайте ги бе, само докторанти по молекулярна биология... Просто не си носят очилата хахахахахаа

117

Анонимен

преди 8 години

Боже, какви убавци, помислих си, че са от махалата.

116

Анонимен

преди 8 години

До Последни новиниБат' ти Динко е типичният митьовски бабаит,а така нареченият,,Перата"направо си е част от организацията,макар и на доста ниско ниво.

115

Валентин

преди 8 години

Толкова интелектуални. Помислих, че това са новите ни гордости донесли медали от някоя олимпиада по математика.

114

зорко око

преди 8 години

Брей, тия от убавец по-убавец.Жалко, че не са се изпозастреляли сите, бая услуга щяха да направят на обществото.

113

Анонимен

преди 8 години

Ние си мислихме,че е наркотрафик,пък то било обикновен трафик,мн'оо съм разочарован,но щом Батце казва...