33

Хейтър Тролев

преди 8 години

Такъв е българинът -алчен и завистлив -с отчуждаване на 2 ниви чака да си осигури благоденствие за поколения напред. Да бяхте направили деца преди това.

32

Аз

преди 8 години

"Най-опасни за обществото и държавата са работливите простаци".За наша жалост - дал Бог в изобилие.

31

Анонимен

преди 8 години

До extremistЧовече ? Та това излезе още миналата година. Той Бойко плака за такъв закон още до като беше кмет, и "умните" ни "законотворци" му го поднесоха на тепсия. Те нали са там само и единствено за парите, не за нещо друго !?

30

свързани лица

преди 8 години

Тая Северна тангента не я ли строиха фирмите на Делян Пеевски? Видими резултати

29

Анонимен

преди 8 години

Попитайте чичко Гугъл и напишете - Проект Северна тангента. Ще се очудите от разликите ПРОЕКТ - ИЗПЪЛНЕНИЕ ??? За да не ви ги изброявам аз, проверете сами ! Вижте колко "детелини" са проектирани и колко тип "диамант" и вижте има ли ги сега ? Хайде сега сметнете колко млн. са "икономисани" и познайте къде са отишли тези пари ?

28

Анонимен

преди 8 години

До extremist"Отделно в статията пише, че е предвиден друг подлез, но заради съдебни дела по отчуждаване не е построено."- - - -Не им чети глупостите ! Точно заради тази тангента сътвориха и приеха закон че държавата може да строи а пък собствениците на земя магат да я съдят колкото си искат, и ако успеят !!! Това и по Тошово време го нямаше но сега го има ! Лъжат та се късат ! Парите брат, всичко е заради парите - да ги откраднат !

27

1

преди 8 години

Да бяха направили едно кръгово, сутринта го гледах, учудващо е, че няма инциденти всеки ден.

26

Анонимен

преди 8 години

До zeusБългария изпадна от 34-о до след 100-но място по свобода на словото- - - Хааа, ха, ха, така е брат, тук даже програмка са сложили която автоматично да вади "некоректните" думи и да ги превръща в звездички ? До там са стигнали че и думата б.а.с.т.у.н не можеш да я напишеш като хората, да не говорим за друго ? Интересно ако ми се налага да напиша - баба ми се подпира на *** какво ли ще си помислят хората ? Хааа, ха, ха, ...

25

Анонимен

преди 8 години

До extremistДа беше си мълчал нямаше да изглеждаш толкова ***.

24

Анонимен

преди 8 години

Колко хубаво ни беше преди - няма пътища, няма подлези, няма тангенти....Да излизаме да протестираме!

23

Анонимен

преди 8 години

До НекадърнициЕ няма балами баце ! Този който си има акъл си го има. Да не е луд да се гърби тук на някакъв си пожарникар по дивотиите му за нищо пари ? Да робува на ЦК на ГЕРБ с цялата пастмина от мутри и ченгета ? Е няма такива !!! Всъщност има - провинциалистите . А те толкова разбират и толкова правят !

22

Анонимен

преди 8 години

Какво ревете всичките: виновни ГЕРБ, виновен Бойко. Виж, че са си признали, че има проблем. Кажете ми кое управление до сега толкова откровенно си признава грешките? Отделно в статията пише, че е предвиден друг подлез, но заради съдебни дела по отчуждаване не е построено. Защото не ревете по тези, които искат повече парички от отчуждаването и да забогатеят от земя, която не ползват по никакъв начин?

21

Некадърници

преди 8 години

Всичко се проектира и изпълнява от некадърници, брат. Некадърник до некадърник са се наредили в нашата родина, умните и можещите се изнесоха отдавна, за съжаление.

20

Анонимен

преди 8 години

До До 5Нали е безполезна бе, що минаваш от там?- - - -Ами защото кабинковия лифт на това място още не е направен. Ама добре че не са го направили, че ако го бяха направили щяха да му оплетат въжетата .....

19

zeus

преди 8 години

България изпадна от 34-о до след 100-но място по свобода на словото, а цензурата на коментарите тук са типичен пример за това в каква демокрация живеем. Знам, че сега ще ми сложите и БАН, понеже истината боли ;)

18

zeus

преди 8 години

До дсдсаВярно съм ограничен, гледам как всички медии пеят, че Тангентата е напълно функционираща, слушам Тиквата как се хвали и решавам да мина. Как може да съм толкова *** да вярвам не ***, а?

17

Хм

преди 8 години

До До 5Къде прочете да съм написал, че е безполезна?!? Но просто ми писна всичко да се прави толкова некачествено!! Представяш ли си какво бреме, какъв хомот върху икономиката, върху народа ще са всички тези бойкови изпълнения?! Представяш ли си колко ще струва поддръжката на тези некачествени строежи? Минавал ли си по моста на Обеля - и Бубойко и Фандупка го ремонтираха напълно - в момента е в още по-плачевно състояние от преди! Да изброявам още примери е безмислено...

16

дсдса

преди 8 години

До zeusне свършва в нищото, свършва в участък, който в момента е в строеж и въпросното кръстовище е част от ВОД.ти, обаче, си прекалено ограничен, за да схванеш, че нещата не се случват за една нощ.

15

Анонимен

преди 8 години

Ами то е важно Боко и мафията да усвоят и откраднат едни пари, а пък какъв е резултата, не е важно - че е опасно за хората, на кой му пука, нали трябва да се режат ленти, да се тупат по гърдите и да крадат едни пари.

14

Анонимен

преди 8 години

До До 5А на другите мрънкала ... бул. Илиенци с пътния възел не е довършен, като се довърши подлеза ще остане безполезен ....- - - -Точно така ! Едва след 43-тото рязане на лентичката може да се каже че е готова, евентуално .....