30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Като за твоето нечетящо поколение: самолети 5-то поколение имат само САЩ - Ф-22 и...Ф-35, който само по "невидимост" го докарва, но е пълен ***... по летателни качества, Русия - Т-50, но много малко бройки засега, КНР - опитни образци на два типа самолети и от месец - пръв полет на Мицубиши. Толкоз! Нещата ще се променят, когато в Комсомолск на Амур и в Ченду заработят конвейрите. И когато Индия плати за своето участие в руско-индийския проект и започне да бълва продукция.

29

Анонимен

преди 8 години

Лютви местан президент.

28

анонимен

преди 8 години

мащини втора употреба като се убият бьлг летци няма да сьм жива да слушамкакви ще ги говорят тогава и кои нше носи отговорност

27

Krom

преди 8 години

До Анонимен 45 - ти очевидно не "схващаш" визията за "развитие" на българските ВВС. Значи, Задокеанските Господари на Банановата ни Родина имат няколко кошници за бракуване. Пред разпад, разбирай. Сега, защо да ходят на скрап, след като могат да им вземат "цена в злато" от Балканките простаци? Стига само да им заповядат. Освен това, ще са нужни при следващите "миротворчески" мисии на Задокеания, като нашето "участие" на страната на "Свободния свят" ще стои добре в ПР клишетата. Разбра ли?

26

Krom

преди 8 години

До Щирлиц - Кърпите изпратени. Точка. Лъснете стоката и закърпете опашките. Точка. Нови китайски ксенончета - задължителни. Точка. Махнете "излишните" бомби и ракети. Точка. Комисионната увеличете. Точка. Този дето вчера даде фира пред Обама, може да смените с такъв с перка. Точка. Ще мине за "рекламен подарък" към "ескадрилата". Точка. От ГЩ питат имат ли каско и гражданска? Точка.

25

Щирлиц

преди 8 години

Текат ни лигите.Точка.Доставете и кърпи.Точка.

24

Krom

преди 8 години

Готови сме да купим онези ръждясали бангии. Точка. Гответе доставката. Точка. Комисионната - очакваме преди бангиите. Точка. Резюме от преговорите, които "започват веднага".

23

Анонимен

преди 8 години

Най-важното баце е да не пропуснеш комисионните !

22

РККА

преди 8 години

И КОЛКО ЩЕ СТРУВА БИЛЕТЧЕТО С НОВИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ ОТ ЛЮЛИН ДО МЛАДОСТ.....А ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ....ТЕЗИ ПУШАТ ОТ ЕДНА ЛУЛА И ИЗПАДАТ В НЕКЪВ ДЕЛИРИУМ,БОЙЧО СЕ СДУХА КАТО ТОШКАТА САМО ЧЕ В ДОСТА ПО РАННА ВЪЗРАСТ...

21

оо

преди 8 години

Този *** ще надмине и майка си по продажност.А тя беше наистина *** от класа.

20

Шефа

преди 8 години

Ненчев, да ни не закопаш с изгнили американски ковчези трета ръка, че Цеко ще те копа с багера. Казах!

19

Анонимен

преди 8 години

Сзглежда е шега , 4 млрд. за оборудване втора употреба , приказен сюжет . Златна кака под корито , Черна кака на кон язди .

18

Анонимен

преди 8 години

да проверят как Хърватия купи стари пребоядисане самолети от украйна всичко е далавера.

17

ТОНИ

преди 8 години

***

16

Анонимен

преди 8 години

кавали.да направят за тия пари нещо полезно различно от пътища,дувари и парапети.да ги разпределят на хората да си оправят някой зъб,да осигурят жилище за нуждаещи се.хвърчила дето ще летят на 6 Май само за какъв мамул са ни?

15

ТОНИ

преди 8 години

РЕДАКТОР КОГА ЗАПОЧВА ВОЙНАТА ДАЙ МИ ЗНАК

14

комисионер

преди 8 години

Ненчев се прехласна от комисионните по парите за изтребителите

13

наш

преди 8 години

Абе купете трактори бе плашипутьовци... Войната ще е ядрена!!! За чий са ви самолети???? Нови трактори и сеяне на култури да храниме ромиту че неам ко да ям г..мо ту ли да си ям

12

Анонимен

преди 8 години

СИДЕРОВ Е НАЩА ГОРДОСТСИДЕРОВ Е НАЩА ЧЕСТСИДЕРОВ Е НАЩА ПРАВДАНАШЕ ЗНАМЕ, ПРЪВ БОРЕЦПОГЛЕД КАТО ОТ СТОМАНАТВЪРДИ РЕЧИ, УМ-БРЪСНАЧТОЙ Е НАЩО ГОРДО ЗНАМЕЧУK КОВАШКИ, ПРЪВ ВОДАЧ!

11

Do 15

преди 8 години

Проблемите си ги посочил! *** от време оно ни Мразят! Те всъщност и Сащ мразят щото ,САЩ спаси Ссср през 2 световна!. Къде е русия ,къде са Щатите и Европа!? А,другари ***!? Да му лапате ,на питин пилето нали за това ви,плаща!