16

Анонимен

преди 8 години

Правилно. Горещо се надявам да осъдят България и да разпуснат най-накрая това недоразумение КЗК, което явно само работи по поръчки.

15

Мамалига

преди 8 години

Кой нормален ще инвестира в ***, след като се вижда, какви поръчкови атаки се правят.

14

Лилит

преди 8 години

Каква точно добавена стойност сътворяват? Добрият търговец прави чудеса за БВП, но не добавя ДС. Добрият търговец е нашата хвалба какво, колко качествено, и в колко бърз срок го произвеждаме, но не добавя продукт, добавя печалба.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз много отдавна магазините ги използвам за мострени зали. Влизам, харесвам,пробвам, записвам модела на това което ми харесва и вечерта си го поръчвам по интернет. До седмица е при мен. От магазини на млади и преуспели глигани не пазарувам.

12

асд

преди 8 години

Всъщност Емаг продава на едни от най-ниските цени ( когато има промоция ( а те имат за щяло и за нещяло ) имам 2 чивта обувки от там , телефон и още 4 неща който в момента на поръчката са били с най-малко 30% сръвнение с всички останали сайтове.

11

Мухоморков

преди 8 години

КЗК е яко корумпирана и изпълнява поръчки.Само за сравнение: Тия дни "Лукойл плати рекордната глоба от 250 000 лв. за обгазяването на Бургас", която както и да я погледнеш е около 16 пъти по-ниска от глобата на еМАГ.

10

Иманчо

преди 8 години

Ама кой нормален човек ще си купи нещо от този магазин ?!? , Че там всичко е по- скъпо от останалите магазини.

9

Бай Иван

преди 8 години

Май го нахакаха в на дебелия макета и той сега се разправя с тях през комисията.

8

777

преди 8 години

ИСКАТ ИНВЕСТИТОРИ, БЕДНИЯ НАРОД ИСКА ДА КУПУВА ИЗГОДНО...НАКРАЯ ГЛОБИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО

7

Край

преди 8 години

Ми Ставри щом ти си си купувал от тях телефон значи са огромни. Лукойл само завода им е колко Люлин бензиностанциите и пристанището са си башка.

6

ставри

преди 8 години

До КрайТе хич не са дребосъци.Пазарувал съм от там телефон, който беше без упътване и меню на български , което е в разрез със закона.Писах и до тях и до КЗК-нищо не можели да направят.Според мен-малка им е глобата

5

Девил

преди 8 години

На тоя цифромански сайт с калпаво обслужване (и без офис в Бг - това не мога да го разбера как става) беше крайно време някой да му напука канчето!

4

Анонимен

преди 8 години

Е от КЗК-то нали трябва да помагат на Техномаркет, който вече е в орбитата на ДПС. Наистина в Емаг са най-добрите цени, но това не помага на обръча от фирми.

3

ss

преди 8 години

Якото е, че не са бг фирма и ония ще има да дажат наще ке има да вземат и така ...

2

1

преди 8 години

Най-ниските цени в България са ,в ЕМАГ.

1

Край

преди 8 години

Брей тия Емаг били по страшни монополисти от Лукойл от Чез и EVN взети заедно бе. Комисията за защита на конкуренцията ги изпращя с най-големата глоба до сега. Направо ги закри. Е те така се пази конкуренция - мачкай дребосъците до изличавене.