14

Иван

преди 1 година

Пациент от 4ти километър.

13

Яхтсмен

преди 1 година

Минко, в яхтата на която се кефиш сигурно имаш и кабина ,където ти свирят на "мандолината" . Та в тази кабина ние знаем как мирише на влага, мухъл и *** ! Общо взето един клошар би се отвратил да спи на яхтата ти. Е, ти си почивай там и после на дискотека с райски газ !

12

Гост

преди 1 година

Чета и не вярвам на ушите се- няма ли един грамотен да напише нещо смислено- пълна профанщина!

11

Анонимен

преди 1 година

Няма представа, как за месец и половина стигат 15К, ако се пдържа стандарта, който твърди, че подържа.това са 2 500 на седмица или 357 на ден, което е прекалено малко. Но за едно по скромно изкарване се получава сметката :-) Сметнете ношувка на ден, храна без изхвърляне...... каките трябва да са на чешмяна вода, защотот няма да му стигнат паричките за минерална :-) но, иначе, много хак-лайфо-чалго ромски начин на живот емитира :-)

10

АЗ

преди 1 година

Това е КРАЯТ, ПАДЕНИЕТО И СВЪРШЕКЪТ! АМИН!

9

хамав

преди 1 година

Тоя и Синди тотално се изтъркаха. Все едни и същи глупости. По-добре онзи другия хахо - Варг да сложи снимка на някой сметосъбирач от Шумен. Ама го няма. Сигурно са го прибрали в специализирано лечебно заведение.

8

Пепи

преди 1 година

До Къде Пепи овчаря съм аз . Имам малка ферма в Реброво и работя в компютърен сервиз . Спя си на моето легло . И в моята стая . А тоя общ работник в Австралия не го познавам . А сега си правя хола .

7

Анонимен

преди 1 година

Абе Минко, все от някакви храсти снимаш...

6

Къде

преди 1 година

Комплексът Пепи овчаря

5

Анонимен

преди 1 година

Снимката на Синдя досега има 0 коментара. Може да привлече вниманието ако си направи селфи, но е страхлив и се крие, макар да заявява, че никога вече няма да стъпи в България. Може пък да е грозен или дебел така, че по-добре да не се снима.

4

Минко, 47, Сидней

преди 1 година

Абе нещо ново няма ли да пуснете, изтъркаха се старите плочи вече, то не бяха синди, минко, зорг, красив и богат гущер. Пепи и Лора не са интересни, пробвайте нещо по-различно.

3

отСиднейАавстралия

преди 1 година

Минко ти виждаш един и същ човек навсякъде. Но повредата е в твоя телевизор. Нарича се биполярно разтройство, и ако не се погрижиш за здравето си, освен само за мандолината, ще ме виждаш навсякъде и докато спиш

2

Минко 47

преди 1 година

И Сидни са един и същи човек от редакцията!

1

oтСиднейАавстралия

преди 1 година

Леле брат, какво дириш у фавелите? Тази година поне крема за ръце взема ли за мандолината? Хората с кинти обикаляме из тоя край на Планетата, викаме му Океания. И един въпрос, абе чичо как така пишеш от години тука, но все си на 47 години?