9

Анонимен

преди 8 години

Активно мероприятие . Даниела Попова ли ,,СЛЕДОВАТЕЛКАА,, заплашвала човека по Нова Телевизия,който каза че е натискан да говори против Ценко Ч. за насилие ,лихварство ,побоища . Ако ли не кажел това ,,НЯМЯ ДА ВИДИ ДЕЦАТА СИ ,,.Манипулации и лъжи от страна на ,,правосъдието ,,

8

Дачо

преди 8 години

Ланците къде са ?

7

Врачанец

преди 8 години

Врачанските "полицай" и "прокурори" да подават съответно рапорти за напускане и оставки-за покровителстване на Ценко Чоков с години и други такива като него.

6

dido

преди 8 години

сега по българския закон след като е арестуван е негово задължение да се разболее или да полудее или да дигне кръвно, очаквайте скоро да го кажат по новините , срамота.. болен здрав у съда и в затвора , мен пита ли ме някой като ходя на работа болен за да си изкарам надника , че кредита не ме пита болен ли съм здрав ли съм :(

5

Анонимен

преди 8 години

Винаги има много доказателства и накрая - НЕВИНЕН по всикчи обвинения!!!Това е правосъдието в БГ.Бягайте от тук веднага, ако имате поне малко мозък.

4

пожелание

преди 8 години

ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ,И ДА ГИ ОСТАВЯТ САМО ПО ДОЛНИ *** !!!

3

Тъпунгерус

преди 8 години

Ихааа, каква спецакция. А след 3 дни никой няма да си помня, че нещо се е случило. Вие сещате ли се за спецакцията срещу джебчиите в Игнатиево миналата година? Цяло село социално слаби и едновременно с това с къщи за 10-ки милиони и коли за 100-ци хиляди левове. И една година след акцията нито дума за този случай, сякаш потъна вдън земя. Абсолютно медийно затишие и пошулване. Е, същото ще се случи и с Чоковия случай.

2

Анонимен

преди 8 години

да видим сега от какво ще се разболее

1

Анонимен

преди 8 години

Платил си е на "БГ Съд" ООД и няма да има проблеми!