19

Анонимен

преди 8 години

Добре де, не мога да разбера едно - цял ден тия пенсионери нямат друга работа и зяпат новини по телевизора. Не научиха ли се?! Няма седмица да не се съобщи за поне един такъв случай...Колко *** трябва да си?

18

Анонимен

преди 8 години

ГЛУПОСТИ АМА ГЛУПОСТИ! ВСЯВАТЕ ПАНИКА АЛО НЕ Е ЧАК ТАКА1

17

Тинев

преди 8 години

Да е жив и здрав Бойко Борисов, че ни отърва от престъпниците. Удържа на предизборното си обещание.Само дето няма кой да го чуе сега, щото МУ ОТРЯЗАХА УШИТЕ на българина.

16

анонимна.

преди 8 години

Моля, не лишавайте адвокатите на измамниците от прехрана.Веднага ще открият вратичка за да ги освободят , а тези от БХК пък ще си счупят ръцете и краката за да пишат жалби в тяхна защита и ще искат да съдят България.Бъдете "по-милостиви към тези бедни душички"

15

Потребител

преди 8 години

Тук помощ трябва да има и от роднините. Говорете на старите хора, ако трябва им скрийте парите. Преди ми беше жал за измамените, но май ще преразгледам позицията си.

14

Анонимен

преди 8 години

Едва ли е толкова трудно да ги хванат. Според мен полицейските шефове получават процент от парите и за това не ги закачат.

13

gost

преди 8 години

а интересно мие дадения оператор откъде знае с какъв телефон работиш аде оня ден едни такива от мтел ме изумиха това не трябва да се дава камо ли да се знае

12

iIDEALIST

преди 8 години

Какво ли ни чака, когато Германия спре с новия си закон да плаща на нашите роми, които живеят там от социални помощи?

11

анонимен

преди 8 години

Ало измамените са все от български произход,факт!Иникой роден политик не се замисли защо е така.Но народа знае-държавата участва заедно с ц...ните в унищожаването ни.

10

анонимен

преди 8 години

Как полицията призовава възрастните хора да не вярват на непознати ,чрез сайтовете на компа ли?Та нали те нямат компютри?.Мисля,че,ако често се говори по телевизията,и то най-вече по БНТ,НОВА и БТВ,ще намалеят тези измами.Иначе е само отчитане на дейност.

9

-БХК

преди 8 години

БХК веднага да се намеси с тезата че това деяние на ромите е в резултат на евро атлантическата им интеграция и пенсионерите трябва да съпречастни с ромските им искания.

8

Анонимен

преди 8 години

Пък вчера даваха в сутрешния блок една "добра новина" - човек, който се хванал на работа уж като куриер, разбрал, че работи за телефонни измамници и отишъл в полицията. И представете си какво сторила родната полиция - накарали го да седне да пише показания, още докато ония го заплашвали по телефона и си искали парите. След това благородно върнали парите на двамата измамени старци и завели дело срещу неизвестен извършител. Ей затова няма да затихне никога тоя проблем с телефонните измами.

7

BURZUM

преди 8 години

Когато един човек на младини не е особено умен и съобразителен на старини си е откровен ***-житейски факт касаещ българският народ....господ здраве да дава на ПРЕМИЕРА електората ще му даде останалото...

6

ined

преди 8 години

Като ви прочетат коментарите от БХК ще се самосезират, че дискриминирате ромите и ги лишавате от един от техните поминаци.

5

Анонимен

преди 8 години

Другари пенсионери!Купете си по едно пушкало.Полицията работи със всички мафии.Направете добро на нацията.ако си на 80 няма какво да губиш.Идват за парите и....ОгънЪ.Иначе няма оправия.

4

Анонимен

преди 8 години

Веднага смъртно наказание и ще се решат проблемите с цялата демократична престъпност......

3

Анонимен

преди 8 години

А кой да посъветва полицията да ги задържи

2

Анонимен

преди 8 години

Ще се обадят, ако освен стреса, имат и мобилен телефон, защото мошениците им казват да не затварят телефона! Освен това, някой изобщо опитал ли се е да провери как така и защо тези измами стават на 99% по стационарните телефони?

1

Анонимен

преди 8 години

Ало измамниците са протектвани от българската полиция и покровителствани от българското правителство.