14

КАТ да се закрие

преди 7 години

Единственото решение е КАТ да се закрие. 26 години гледаме и чакаме КАТ да заработи, но това не става. Вместо работа, КАТ си издействат все нови и нови възможности за искане на по-големи рушвети, като записват в закона все по-безмислено строги наказания. Решението е КАТ да се закрие и на служителите на КАТ с закон да се забрани да имат каквото и да е отношение по дейностите свързани с организацията и безопасността на движението, тъй като доказаха, че вредят, вместо да помагат.

13

тъй ли

преди 7 години

не ги купувайте, че след една седмица пак ще ги забраните, па след ново решение един месец по-късно пак нова поръчка и тъй тъй рттъй ....

12

Човек в Германия

преди 7 години

АЗ си карах по български в Германия и като ме снимаха няколко пъти и платих общо няколко стотака и съм с 4 точки гледай ме сега - карам внимателно, колана сложен - всичко по правилата. Докато не ти бръкнат в джоба - си ***. После ставаш Ханс.

11

Анонимен

преди 7 години

скрити камери ще снимат MILFякооооооооооооооооооо

10

Тинев

преди 7 години

Страшни са от КАТ. И селфита ще си правят като КРАДАТ по магазините, я цигарки я каквото им падне.

9

бла,бла

преди 7 години

Екстра, ама да ги глобяват до дупка. Не всеки да си кара както иска и само като има патрул да намалява. Камери навсякъде и това е!

8

Георги Димитров

преди 7 години

От това с камерите най-много страдат политиците и власт имащите. За това ги приеха пък после ги махнаха. Камерата не разпознава дали си генерал или бай Иван от село, а пък е много гадно до вчера да си бил над закона и на следващия ден да получаваш глоби. Иначе обикновенния човек му е все тая дали ще го снимат или не като му вземат парите.

7

Eлкa Bacилeвa

преди 7 години

Ще ми снимат

6

ххх

преди 7 години

... пак ще снима п0рно.

5

SysAdmin

преди 7 години

6666.67 лв за камера... ?б@@@@@ тая камера! Някой яко пак ще се нагуши, за да "бори" корупцията! Нещастници!

4

Анонимен

преди 7 години

Рибата се вмирисва от към главата. То ако си мислите, че корупцията е най-голяма сред най-ниските нива в мвр, е лъжете се. В типичен стил за мвр се правят промени засягащи само доле, ниско в тревата, а най-отгоре нищо, или почти нищо. Не патрулните полицаи са най-големия проблем. Хванали са 2-3 от няколко хиляди, та значи всички са такива? Айде сиктир.

3

До 2

преди 7 години

Да, така е. За това предлагат и бонуси за пътните полицаи. Щото по-важно е да те хванат някак си и да ти вземат парите. Може да е и на знак, който не се вижда примерно. А вместо това би следвало да се поддържа реда и да се спазват правилата, но идеята е явно просто да се събират повече глоби.

2

Бай Иван

преди 7 години

Закона за движение по пътищата е стотина страници, глоби се налагат за 2-3 нарушения. Когато полиците почнат да налагат целия закон може да се оправят нещата.

1

Анонимен

преди 7 години

А колко от сниманите са платили глоба или няма значение важно е усвояването да върви?