34

Bataka

преди 7 години

Bulgarska ban, bic, min, vai, kir, bir, puk, pin inovacia - filmiran marzel na bulgarski darjavni slugi 21 vek - v pamet na idnite novi plemena! :-):-):-):-):-):-)

33

anonimen

преди 7 години

abe statistikata e kolkoto pove4e kameri slagat pove4e katastrofi stavat spored men trabva drug podxod tozi samo palni gi6ite i nikakav efekt ,spored men trqbva da ima opresnitelni kursove na opredelen period ot vreme ,psixo testove,a za novite 6ofiori 3 mese4en kurs na obu4enie s projekzia na katastrofi s pri4inata za tqx

32

Анонимен

преди 7 години

И пак гласувайте за негово величество ......Мазохисти балкански,прости кратуни !!

31

Анонимен

преди 7 години

Първо отменя нещо,после ей така решава да го върне отново.Нали се прави реформа и трябва да се отчете някаква дейност,пък било то и за някакви си 2млн.левчета минаващи през "обществена поръчка".Явно това са жълти стотинки за Румчето и "нейното"министерство,но да си припомнят,че това са пари на данъкоплатеца тоест на избирателя,а предстаят избори.

30

До 27

преди 7 години

Точно в това е проблемът - КАТ се появява след като твоята таратайка са ти я намачкали, а го няма преди това, за да не се случи това намачкване на ламарините на таратайката ти. Да се пишат протоколи след катастрофи не е достатъчно, а КАТ прави само това. Протоколи могат да пишат и други, така и така КАТ пишат неверни неща в тях.

29

До 28

преди 7 години

В момента всеки в България шофира "като в Индия", защото КАТ го няма. Нещо неясно?

28

До 19, 27 и 28

преди 7 години

Повече от ясно е, че ако закрием КАТ като вредна структура, дейностите, които сега извършва КАТ ще се поемат от други структури и да се надяваме, че те ще са работещи, за разлика от сегашния КАТ. Не разбирам защо ви е толкова трудно да го схванете?!

27

Анонимен

преди 7 години

Днеска вали и от кат ще ядем понички. След това ще гладаме мач и тя смяната ще свърши

26

до 23

преди 7 години

Дай направо тогава да заприличаме на Индия -всеки да си кара както му е кеф и където му е кеф -няма да регистрираме колите ,и всеки ще управлява това ,което може да си отвори и да го подкара ...така добре ли е -няма някакъв КАТ да ни разваля удоволствието да си джиткаме с 200км.ч. или да караме на зиг-заг между пешеходците на пешеходна пътека -нали така!!!?

25

Анонимен

преди 7 години

До 23Като ти смачкат ламарините на таратайката утре на някакво кръстовище ,или те блъсне пиян шофьор НЕ викай КАТ или мат -щом като няма файда от тях не ги занимавай с твоите проблеми -оправяй се сам ,пиши си протокола и чакай после от арменския поп да ти плати обезщетения!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Значи за 300 камери ще се похарчат 2 милиона лева. Това е източване на пари

23

Анонимен

преди 7 години

От КАТ полза няма. Това го знае всеки шофьор, но по инерция от преди 1989-та, продължаваме да си мислим, че КАТ може би ще започне и да си върши работата, за която го има. Е, ясно е, че това няма да стане. Вероятно всеки ден в България се извършват около 200-250 милиона нарушение по пътищата, като за много малко от тях КАТ санкционира нарушителите, може би при 1 на 100 хиляди нарушение, т.е. практически не санкционира. Обикновено, ако все пак КАТ глоби някой, то това е от спазващите закона.

22

Анонимен

преди 7 години

Хората трябва да бъдат предупредени, че ги снимат, защото иначе е незаконно

21

До 19

преди 7 години

Точно обратното е. За да има контрол, трябва да се закрие КАТ и служителите му да не се занимават повече с дейност, от която досега само взимат подкупи и предлагат вредни решения.

20

До 19

преди 7 години

Как реши, че като се закрие КАТ, няма да има контрол??!!Аман от умници като теб! Вероятно си служител на КАТ.

19

Анонимен

преди 7 години

В бъдеще колите ще имат операционна система и тя няма да ви позволя да нарушавате законите. Така нуждата от Кат ще изчезне

18

Анонимен

преди 7 години

Ще борят корупцията ааа? Как? Като купят камери за 6-7 х.лв. едната, вие знаете ли какви пари са това за такава техника. Малко скъпичко доважда. Ама нали шъ борим корупцията. Крадеца вика дръжте крадеца. Ха ха ха ха ха ха !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

До КАТ да се закриеИ като няма никакъв контрол -друго освен да повишим доходите на тези от травматологията или директно на дядо поп за опело -няма да постигнем!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Да се дарят парите за камери на пенсионерите за агнета

15

Анонимен

преди 7 години

Само се харчат държавни пари. Парите за МВР трябва да се намалят. Тези пари могат да се дават за по-важни неща отколкото за това полицаите да разполагат с различна техника, коята е стара или бракувана за да може...