42

Българин

преди 7 години

Българската армия на парад с военна техника, приятно съм изненадан.

41

Сержант

преди 7 години

Парада е заради недоразумението, което след изборите през есента си заминава. Иначе не е лошо да има парад , но нашата работа ми прилича на поговорката" Пир по време на чума"

40

АTAKICT

преди 7 години

АРМИЯЯЯЯЯЯ -----НЯМА НО ГЕНЕРЯЛИ И ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ----25 0000

39

Анонимен

преди 7 години

Руската военна техника е по-качествена от тази на Хамериканците и НАТО. Друг е въпроса, че ние нямаме пари за модерна руска техника. Но тази на Хамериканците и НАТО е и по-скъпа, въпреки че е по-некачествена. Тези ругаещи руската армия да дадат пари да се купят модерни Су-34, Су-35, Ка-50, Ми-28H и Т14 "Армада" като много знаят. Да не мислите че НАТО-вските неща дето сме ги купили са по-качествени?

38

Анонимен

преди 7 години

"Верижната техника е оборудвана със специални тампони, така че да не се нараняват жълтите павета."Дано са качествени тези "специални тампони" че съм виждал какво остава от асфалт като премине танк през него - почти нищо. Да не обезобразят и паветата.

37

До Анонимни 35 и 37

преди 7 години

Аз няма как да пиша против българската армия, защото съм служил в нея две години, целувал съм знамето на Отечеството и командирите ни учеха, че ако дойде ден на бран и изпитание, трябва да умрем за страната си! Нека разни со.по.ланковци не ме учат на родолюбие! Ние старите, и сега ще изпълним дълга си! Докато бройлерите розови ме плашат с Терминал 2 и нямало кой да ме храни!Много ми е забавно, сега четох колко лошо било да има парад на 9-ти май в Москва.Същите пишат за парад на жълтите павета!А?

36

Анонимен

преди 7 години

Na veligden besche sram i posor da ima sarja duhova musika botevata pesen posor sa bg zarkva pstriarha posor tova e sram sa bg

35

СЛАВА НА НАТО!

преди 7 години

СЛАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ---НАЙ-СИЛНИЯ ЮЖЕН ФЛАНГ НА НАТО!БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ---ОРГАНИЗИРАНА ЕВРОПЕЙСКА СИЛА!ВЕЛИК Е БЪЛГАРСКИЯ ВОЙНИК!!!

34

да

преди 7 години

Русия и Израел проблем нямат - за това се договарят за всичко когато руски самолет наруши израелското пространство Тел Авив каза, че това е просто инцидент заради който не бива да се свалят самолети - за пореден път евреите унижиха Турция и марионетката си САЩ

33

да

преди 7 години

за това екипажа поиска да напусне флота, защото понесли психологически травми :) янките напълниха гащите.. от съжаление :) а ако ти се гледат забавни клипчета наистина пусни си щатски войници насред реални бойни действия - разплакани, защото не било като на Плейстейшън :)))

32

Анонимен

преди 7 години

До 35Абе вие тук които пишете против нашата армия и България българи ли сте или платени руски ***?!?!?!2-3 посрани атакизчета са. Всяко дете знае, че няма по-тъпa сгaн от проруската.

31

Анонимен

преди 7 години

До дауплашиха се щатските самальотки от С-400те и израелските се уплашиха и взеха, че унищожиха склад с ракети в Дамаск. Екипажа на С-400 разбрал за атаката от "в контакте" :))))

30

Анонимен

преди 7 години

Абе вие тук които пишете против нашата армия и България българи ли сте или платени руски ***?!?!?!Слуги на друга държава ли сте?!?!?!Ако не знаете какво имаме на разположение и въоръжение в армията ни поне си направете труда питате чичко ви Гугъл а не пишете разни простотии тук!

29

Анонимен

преди 7 години

До датова руско Су да прелети над супермодерния Доналд Кук и да го..ИЗКЛЮЧИ - голям срам :)Има клипче. Можеш да видиш янките как го гледат със съжаление и му се чудят на акъла на алкохолика. Той Господ достатъчно го е наказал, за какво да го гърмят?А това "изключване" го има само по руската ТВ и в сънищата на ***.

28

асд

преди 7 години

До ГражданинТи *** ли си ве? По тия павета са правени десетки паради с верижна и каква ли не техника. Ако беше както го мислиш през соца е трябвало всяка година да ги сменят. Дори последните десетина години на няколко пъти минаваха танкове през тях.

27

Чекист

преди 7 години

Луда работа... За 1 ескадрила няма самолети... :)))

26

да

преди 7 години

това руско Су да прелети над супермодерния Доналд Кук и да го..ИЗКЛЮЧИ - голям срам :) щатското корито беше въоръжено с нови системи за противовъздушна отбрана.. сигурно са много страшни.. като работят :)

25

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са не 20г. а поне 50г вече по назад от Запада по отношение на технологиите!За това не ми дрънкайте глупости !

24

да

преди 7 години

уплашиха се щатските самальотки от С-400 и вече са по-ниски от тревата страх лозе пази :) бяха решили и да наближават крайбрежието на Крим.. хахаха ама като разбраха, че вече има разположени Искендер, които ще ги пратят на Марс за нула време и..скоростно чистиха Черно море от коритата си

23

До 24

преди 7 години

Пародия на армия, обаче си има главнокомандващА.