45

Анонимен

преди 7 години

Доде съда се натутка то живота ти ще отмине, първо трябва съда да осъди та после таз мърда.

44

Анонимен

преди 7 години

Къде са феминистките организации опа няма ги, досега да му бяха смъкнали и ризата от гърба на тоя пр*стак.

43

до 44 анонимен

преди 7 години

Тромави са римите. Но и Хинкова не е Дубарова.Стихчето обаче е интересно, защото:1.врабче- един символ на душа на покойник2. Хинкова оплаква редовно покоен мъж, който й " разбил" сърцето, който не е знаел за чувствата й3. Накрая на стихотворението ни в клин , ни в ръкав се явава обвинение в безчувственост към конкретен жив човек, когото нарича " поет".Въпрос: - Поетът Славов не " плаща" ли сега за фантазиите на една душевно болна гражданка( не казвам жена)

42

Анонимен

преди 7 години

Момата е права. Ако си мъж ще стоиш зад думите си ако не си прав ще си платиш и поемеш отговорността. В България обаче такива мъже няма.

41

Анонимен

преди 7 години

Селяндурина няма 1000 лв. в джоба си, но тръгнал да раздава епитети. Е да, ама то не е да рупаш филии с мас, а блудкавия съд естетвено ще отсъди криво. Но има и съд по правата на човека нека там го съди.

40

Тялото

преди 7 години

Като знаем колко бързо работи нашето правосъдие, в някой момент поредната съдебна експертиза може да й я правят пост мортем.Много се е напрегнала. Да я изпратят на почивка в някой от новите квартали на Кьолн. След 30 години без ласка, за 1 седмица ще навакса.

39

Анонимен

преди 7 години

Не виждам защо толкова се шуми вв всяка нормална държава делото щеше да е приключило за 1 час. О сещам щото момето си е потърсило правата нещо от което политиците най-много се страхуват българин да си потърси правата. Но за Пончо излязъл с галошите от курешника и отишъл в града неща като правна култура са непонятни.

38

до 44

преди 7 години

Каква душа, като две години ни занимава с *** си.Лицемерие

37

Анонимен

преди 7 години

Каквото сам си направиш , никой не може да ти го направи . Тази стара мома , ако половината е вярно от това , което пише не става и за пазач на тоалетна . Няма мъж , който да може да я изтърпи повече от една минута , а за друго въобще . Ако си беше мълчала нямаше да стане за смях и на децата . Просто стара и свадлива мома .

36

Анонимен

преди 7 години

Егати Троянската война спретна тая дърта кокона

35

анонимен

преди 7 години

Стихчето, което 12 /към момента" е цитирал, нито е неразбираемо, нито е с тромава рима, а е чудесноПо-добре публикувайте стиховете на тази неща, отколкото да се ровите в обстоятелствата около наранената и душа.Едно време, не забравяйте, мъжете за една дума са ходили на дуел, поетите.А този, смелият, се крие като мишка в дупка. Да си признае, че е обидил жената и да плати парите КАТО МЪЖ!

34

Анонимен

преди 7 години

Това ли е единствения *** на Пловдив?

33

Анонимен

преди 7 години

Аве на таз,още ли не са и обрали джанката?! :-) :-)

32

Анонимен

преди 7 години

Правете любов, не война

31

до до до 20 мъж

преди 7 години

Да не обиждаме кученцата.

30

днес четем

преди 7 години

Днес.бг излезе с най- новия роман:"Климаксът на една стара мома или Съдебните дела не помагат да вдигнеш самолета"

29

да

преди 7 години

сексуалната активност е нормален физиологичен процес, който има пряка връзка с психическото здраве - и когато липсва - ето ти психични отклонения

28

Пешу Секса

преди 7 години

Аз ще я излекувам от тази мъка! Съвестно ми е да я гледам такава тъжна и незадоволена. Хинкова, дерзайте госпожице!

27

Недев

преди 7 години

Горката поетеса - не изглежда никак добре. Трябва някой да и помогне...откровено психично заболяване...

26

Анонимен

преди 7 години

Тази иска да докаже че е мома на 41, но едва ли нормален мъж би я приел за такава. А жената определено има проблем и се нуждае от специализирано лечение, а не от съдебни дела.