10

гражданин

преди 8 години

Ми... купете си на Balocco. Хем са по-вкусни, хем са по евтини.Ама после да не пищят разни псевдо националисти, че затриваме родното производство??!!По-голяма простотия от местен протекционизъм ,при абсолютна липса на конкуретност и като качество и като цена, няма!

9

АМИ СКЪПО Е., БЕ....

преди 8 години

.....ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО---ТАМ Е НАЙ-ЕВТИНО!!!!МАМА, МЕСИ И ГОТВИ --НАЙ-ДОБРЕ...ха,ха,хаааааааааааааааТАКА ГО КАЗВАТ И ПО ТВ-то...!!!

8

Мен

преди 8 години

До АнонименМи то купуването на козунак не е задължително. А ако искаш може да взимаш и двойно на 2000лв заплата. Само че ще трябва да си седнеш на долната час на гърба и няколко годинки да положиш сериозни усилия, за да запълниш кухината между ушите си със знания.

7

Анонимен

преди 8 години

Нормално е - в един домашен козунак се слагат 6-8 яйца,масло,олио,мас,мляко, Истинса захар,белени бадеми,стафиди,лимон сок и ***,брашно- колко искате да струва ?За тортите с палмова мас,изкуствени подсладители, бои и ета и по 100лв давате и ги ядете !

6

Анонимен

преди 8 години

Все едно живеем с минимална заплата от 2000лв като наще политически мафиоти в парламента

5

Анонимен

преди 8 години

Нормални цени за ненормални гражданье!

4

Анонимен

преди 8 години

след месец тези 12 левови козунаци.....в кофите

3

Анонимен

преди 8 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩ, че кой те кара, не си купувай. За какво НАП да им "скъса задниците"? Всеки може да ценообразува както си иска. Живеем в условията на свободен пазар. Върви в парка и си набери безплатна трева!

2

Анонимен

преди 8 години

бре, моите яйца снесени от селски /не знам дали са щастливи/ кокошки са по 20ст.

1

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

Просто няма да си купя такъв козунак. Другото логично нещо е НАП да им скъса задниците от проверки а ако някой от НАП взимат подкупи да бъдат публично обесени!!!