14

ааа

преди 8 години

Ванга казва Виждам червени пари . Е щом специалиста пише че няма да са зелени събирайте червени , може и по 5 лева може и рубли може и йоани важното е да ви вършат работа и с подходящ цвят:)

13

до 9 от славянин

преди 8 години

Кухият долар ще се срине спрямо всичко! Това достатъчно ли ти е!?

12

Анонимен

преди 8 години

И спрямо кое ще се срине? Спрямо златото ли?Ако става дума за златни резерви американските са в пъти повече от руските.

11

До 18

преди 8 години

Няма и да бъде

10

Анонимен

преди 8 години

Другаря владимир и той си държи авоарите в долари и цигулки. Колкото и да не ти се вярва неофициалната валута в матушката е долара. Дория самите руснаци сключват договорите за износ на газ и петрол в долари. Едва ли някой ще има против да договарят цените в рубли, самите руснаци не искат това.

9

Агент Алонзо Мозли

преди 8 години

И война с Русия няма да помогне. Тя би била равносилна на бърза смърт. Сегашното положение пък е бавна смърт. Какво ще правите, господа грантаджии, ситуацията е патова. Май ще трябва да се жертва прословутата американска гордост и да се иска прошка и милост от другаря Владимир. Целувайте ръка на батюшката и може да ви съжали. Силните са състрадателни.

8

Анонимен

преди 8 години

А преди 40 г. колко рубли беше тройунцията?

7

Хилъри Кукумицинова

преди 8 години

Светът отказва да хрантити САЩ! Сороси, повтарям, отказваме да храним американците.

6

Анонимен

преди 8 години

Краха, ще доста лош. Докато да кажем в Европа малко или мнго сме свикнали да няма и сме преминали през какви ли не кризи. В САЩ не е така там винаги са живели в излишък, обществото им не е готово за такъв крах, само да напомня какво се случи след Катрина. Пълен ступор.

5

Анонимен

преди 8 години

Всъщност долара е обвързан с петрола доста повече от руската рубла за съжаление на някой русофоби. Има си дори лаф Петро-долар. Бума на шистовия добив впрегна десетки милярди заеми за реализиране на проектите, а реално е скъп, просто се супсидираше от правителството излиза над 100 долара за барел, а после дойде срива, да не говорим, че страно но горивата в САЩ са супсидирани. Опита да се удари Русия се оказа бумеранг. За изнасянето на производството да не говорим. Еви Детройт за пример

4

Анонимен

преди 8 години

ДОЛАРА ОТДАВНА СЕ Е СРИНАЛ. ОБАЧЕ СЕ ПОДДЪРЖА С ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ. НА ДЕН В КРАРАВИЯ СА ПЕЧАТАТА ПО 1 МИЛИАРД ДОЛАРА. ТОВА СА ХАРТИИКИ БЕЗ КАКВАТО И ДА Е СТОЙНОСТ. НЕ СА ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗЛАТО ИЛИ ДРУГИ АКТИВИ НА БАНКИТЕ. С ЕДНА ДУМА. ХАРТИИКИ ЗА ЗАДНИ ЦЕЛИ!

3

Анонимен

преди 8 години

Краят на долара е повече от логичен.Но едва ли ще има ден Х.Просто поетапно доверието в долара като валута ще намалее, а цената му ще спадне. Може би това ще продължи с години. Така че дори тези, които си държат парите в долари няма да се паникьосат. Крайната цел е да се нулират дълговете от трилиони долари.

2

Анонимен

преди 8 години

И кв'о, Слънцето ще спре да свети?

1

бай иван

преди 8 години

Това го слушам от както се помня. Но защо не се случва ?Може би защото всички приятели и врагове на САЩ работят с долари. Всички лидери имат сметки в $, всички врагове на САЩ (КНДР, Путин, джихадисти и т.н. ) плащат и имат сметки в долари. Това ме навежда на мисълта че никой не иска да се срине $ иначе ще им се изпарят паричките.