16

до АТАКИСТ 7

преди 8 години

И каква точно ще е ролята на Русия в подобен съюз? Освен суровинен придатък, друго не се сещам.Германците вече сърбаха попарата на едно руско гаврошче преди 25 години, върна ги назад с половин век.

15

Анонимен

преди 8 години

България е толкова малка страна, практически ВСЯКО престъпление може да се разкрие. Наместо това обаче едва няколко процента биват разкрити, поради супер корумпирана съдебна и изпълнителна власт.

14

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ми се връзва тука - убийство с цел грабеж, а момичето няколко дена преди да изчезне предупредило баща си, че може да бъде отвлечена! Пак се прикрива нещо!

13

милет-а

преди 8 години

Постъпиха така с една от тях! Какво ли ще направят утре с някое от нашите деца!? България ли!?

12

ГУРБЕЕТЧИЯ

преди 8 години

ТАКИВА КОИТО УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА И НАЙ-ВЕЧЕ 13 ГОДИШНИ ДЕЦА СА И.ЗРОДИ , В ТЯХ НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО ! ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛЕКА С.МЪРТ С ЕДИН КУРШУМ ИЛИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ , А ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА И ВСЕКИ ДЕН БОЙ ДО ПРИПАДАНЕ !

11

Хайде

преди 8 години

сега и оптимистични прогнози,че щели на изверга да му дадели 15г. Отива на споразумение и ще получи под минимума.Като работи стават 2 за 3,ще се приспадне и срока на задържането под стража,та всеки може да направи елементарната сметка след колко време ще е навън за да продължи с кариерата си!

10

Аре стига

преди 8 години

Не ни занимавайте повече с ромски простотии!Кво ми пука кой ром и защо утрепал неква ромка?В този етнос така си решават проблемите,просто ФАКТИ!

9

Gold

преди 8 години

За едно пусто злато в накити, да им изсъхнат ръцете, пък после нека лежат доживот !

8

Даа

преди 8 години

СУЕТАТА И ХАРАКТЕРНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ЕТНОСА СА ЛОГИЧЕН ЗАВЪРШЕК НА ХИСТОРИТО. КАК ЩЕ ЗАРЕЖЕШ ДЕТЕТО СИ НА ДИВА, ПОЛУГРАМОТНА БАБА И ЩЕ СИ БИЕШ КАМШИКА ЗА НЕМСКО, А И ЩЕ И ОСТАВИШ КИЛО ЗЛАТО ДА СЕ КИЧИ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА.... БЕЗМОЗЪЧНОТО ПАРАДИРАНЕ ВОДИ ДО ЛОГИЧНИЯ БЕД ЕНД.

7

sis

преди 8 години

Това не е младо момиче, а дете, детенце! Не ме интересува от какъв етнос е, важното е, че има *** на всяка крачка и това е само поредния "случай"...

6

Анонимен

преди 8 години

до 5 и останалите ... Путин давал пресконференция...е и... Разбира се , ЧЕ ЗА НАС БОЛГАРИТЕ, ПОДЧЕРТАВАМ БЪЛГАРИТЕ, Е МОНГО ПО- ВАЖНО КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В бг ОТКОЛКОТО ПОРЕДНАТА ПУТИНСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ПАРДОН ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С НАРОЧНО ИЗБРАНИ ЛИЦА, С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗЯСНЕНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.......НО ЗА ВАС---Е ПО МИЛА РУСИЯ И ПУТИН ОТ ТОВА КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ...ДАЖЕ Е ГНУСНО ДА СЕ ПИШЕ ЗА ТАКИВА ХОРА....

5

до 5 руснака

преди 8 години

Каква братска русия бе, която искаше да ни продаде АЕЦ на тройна цена и да ни зароби с дълг на петора за тръбите, я се таковайте в тая русия, една водка ви остана и ***!

4

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Ами, слушай си го, ако искаш и бележки си води и не ни занимавай!

3

АТАКИСТ

преди 8 години

до 5Путин всеки ден дава изявления, брачед! Това не е важно, в този момент наистина! НО мечтая за мига, когато Германия и Русия се обединят в икономически съюз! Това ще е най-големият кошмар за Щатите!

2

G

преди 8 години

Какви присъди имало само за хора без пари.Ако ъбиеца има пари съдът може да я изкара съпричастна към убиството и да му дадът 2г. условно.Съдебната система мирише на смърт и пари.Мир на праха на момичето.

1

от вчерашните дир

преди 8 години

Не просто сводници, а тези от първа линия, които ги скланят. Най-честа схема е с ,приятелка, на кафе и хапче хипнотичен наркотик за изнасилване с кетамин или рохипнол или по-модерно. Правиш каквото ти казват и нямаш спомени после. Някои си спомнят при объркана доза и пострадват. Затова и пищова от търново ги иска само по 45кила! Пазете си децата и проучвайте хората в техния кръг. Ако нещо се случи с детето, кой носи отговорността чрез болката? Карма си е да оставиш детето си да го пази произвол