23

Анонимен

преди 8 години

Какво е тази тъпотия, така ли се стимулират хората да гласуват. Подиграват ни се....Какво ще стане с такива, които са в чужбина и не могат да гласуват, защото са на 1000 км. от посолството.

22

срамно и жалко

преди 8 години

Съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов склонява хората към хазарт.Не стига че телевизийте го правят сега и политиканите се включиха.

21

Анонимен

преди 8 години

НФСБ на Валери Симеонов - НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО.

20

АЗ

преди 8 години

Никой няма право да ме стимулира да гласувам чрез лотария? Това се нарича наглост! Хората като мен, които не искаме да гласуваме НЕ може да ги подмамвате с хазарт, за да си легитимирате властта.Не може да стимулирате хората да гласуват заради бедността им и да ги "стимулираш" с лотария. Свободен човек, който не иска да гласува - не би трябвало да гласува - това си е негов избор. И какво направихте сега? Ами осъсъзнахте, че глупотевиците на В. Симеонов за 50 глоба ще ви срине още и за това решихте да заложите на хазарта.

19

анонимен

преди 8 години

До АнонименГръцка е.

18

Gosko

преди 8 години

Збранено е да рекламираме цигари и алкохол, но хазартните игри ги дават в прайм тайма и дори държавата ги поддържа. Някой има ли илюзията или сме на ясно, че става дума за хазарт с единствена цел печалба за оператора на хазартната игра.

17

Анонимен

преди 8 години

Да сложат в бюлетината и опция няма за кого да гласувам.

16

Анонимен

преди 8 години

Moderatora tuka e gadno k.le. Mestq se v bliz i offnews. Choa

15

Родолюбец

преди 8 години

Именно това е целта на юдео-масонските марионетки, управляващи България от 09.09.1944 г. до днес. Задължителни избори, за да може робството да бъде затвърдено, а и да прилапат по-големи субсидии, гаврейки се с народа както си искат. Глупав и зомбиран народ - пропаднала държава."Ако изборите решаваха нещо, отдавна щяха да ги забранят" Марк Твен

14

Анонимен

преди 8 години

Аз имам идея, която сигурно е най-екзотична от всички - политиците да вземат да направят нещо добро за хората и така да ги закарат пред урните

13

Анонимен

преди 8 години

Българските политикани за пореден път доказаха че у нас политиката е цирк.Всеки намърдал се там работи усилено вече 26 години за запазване на статуквото.Задължават електората да гледа цирк.Не, благодаря!

12

Анонимен

преди 8 години

Тези номера с томболата ще минат в някоя ромео махалулу!

11

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази турска фамилия Каракачан в? Той ако е патриот аз сьм тогава войвода!

10

Анонимен

преди 8 години

100 lв ми дайте и ще гласувам.

9

Анонимен

преди 8 години

Които се подписа в подписката на Слави е виновен за това задължително гласуване.

8

Анонимен

преди 8 години

И кво пречи "наши" хора да спечелят наградите както става в много други игри в тая страна където се печелят големи суми. Поредната простотия е това , да се изкарат пари от джоба на данъкоплатеца и да се вкарат в приближени. Ако Искат всички са са стимулирани да гласуват да раздават по 50 лв , с платени данъци .

7

Анонимен

преди 8 години

ВМРО дават добри предложения, но са малко като Атака и затова и предложенията им не се приемат.

6

Анонимен

преди 8 години

Този закон за глобата трябва от ЕС да го премахнат. Не е нормално в една Европейска държава да глобяват за това, че негласуваш.Тъпият референдум на Слави доведе до това задължително гласуване.

5

Баа Гица

преди 8 години

Искам да видя баба Гица от Пошушна с чисто ново Порше/без право да го прехвърля/и ще повярвам....БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ!!!

4

Анонимен

преди 8 години

С Лотарията е по-добре отколкото да те заплашват с глоба. То с тези глоби от 50 лева съм обеден, че отново няма да гласуват всички и избирателната активност ще е ниска. Кажете ми, как ще става преброяването на хората, които не са гласували. Преброяването на негласувалите ще е трудна задача, защото се използват хартиени списъци с имената на гласувалите. Защо си мисля, че целта е да се запълни броят на негласувалите с готови пъпълнени бюлетини и така, да се каже, че са гласували 100 процента.